Adana’da şehitlerin hatırası doğayla buluştu

Adana İl Emniyet Müdürlüğü, “Şehitlerimiz İçin Her Bir Fidan, Geleceğimiz İçin Bin Nefes” projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte şehitler anısına fidan dikti.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2025 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2025 13:17
Muhabir: Meryem Ünal
Adana’da şehitlerin hatırası doğayla buluştu

Adana İl Emniyet Müdürlüğü, şehitlerin aziz hatırasını yaşatmak amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. “Şehitlerimiz İçin Her Bir Fidan, Geleceğimiz İçin Bin Nefes” projesi kapsamında düzenlenen fidan dikim etkinliğinde, katılımcılar şehitler için sembolik olarak fidan dikti.

Etkinliğe İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, şehit yakınları, öğrenciler, kurum yöneticileri ve gönüllüler katıldı. Katılımcılar, kendi elleriyle toprakla buluşturdukları fidanlara can suyu vererek hem doğaya katkı sağladı hem de şehitlerin hatırasını saygıyla andı.

Kaynak: Meryem Ünal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.