TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Orman Bölge Müdürlüğü, Türkmenistan heyetini ağırladı

Adana Orman Bölge Müdürlüğü, "Orta Asya ve Türkiye’de Kurak Alanlarda Entegre Doğal Kaynak Yönetimi Projesi” (CACILIM II ) kapsamında Türkmenistan gelen heyeti ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2024 07:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2024 07:27
Kaynak: Gamze Pehlivan
Adana Orman Bölge Müdürlüğü, Türkmenistan heyetini ağırladı

Adana Orman Bölge Müdürlüğü, "Orta Asya ve Türkiye’de Kurak Alanlarda Entegre Doğal Kaynak Yönetimi Projesi" (CACILIM II ) kapsamında Türkmenistan gelen heyeti ağırladı.

ICSD Başkanı Muhammet Durikov, Türkmenistan Orman Genel Müdürü Shamammet Saryhanov ve teknik ekibi, Adana'nın Karataş ilçesi sınırları içerisinde yer alan "Ağyatan ve Akyatan Kumul Ağaçlandırma Projesi" sahalarında incelemelerde bulundu.

Adana Orman Bölge Müdürlüğü ekibiyle, "Çölleşme ile Mücadele ve Sürdürülebilir Doğal Kaynak Yönetimi" üzerine karşılıklı tecrübe paylaşımı yapan heyet, ardından Adana Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Türkmenistan Heyetine ziyaret ve incelemeleri sırasında Bölge Müdürü Tahsin Etli, Bölge Müdür Yardımcısı Köksal Kaya ve ilgili teknik personel eşlik etti.

Bölge Müdürü Tahsin Etli, Türkmenistan ICSD Başkanı Muhammet Durikov’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Türkmenistan ICSD Başkanı Durikov ise çölleşme ile mücadele çalışmalarında gösterilen gayretten dolayı Etli’ye ve şahsında mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Kaynak: Gamze Pehlivan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.