SON DAKİKA
Hava Durumu

Antalya’da hafta sonu Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk yaşandı

Antalya'nın Konyaaltı Sahili, Nisan ayının son haftasında güneşli ve sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistlerle doldu taşarken, çocuklar serin suların tadını çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2025 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2025 14:35
Kaynak: İHA
Antalya’da hafta sonu Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk yaşandı

Antalya’da Nisan ayının son haftasında havaların ısınmasıyla birlikte Konyaaltı Sahili, güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar ve yabancı turistlerle hareketlendi. Sıcaklık 21 dereceyi bulurken, deniz suyu sıcaklığı 20 derece olarak ölçüldü. Hafif esen rüzgar ise sahildeki kalabalığı etkilemedi. Denize giren vatandaşlar, hafta sonunun tadını çıkarırken, kimisi sahilde yürüyüş yapmayı, kimisi ise piknik yapmayı tercih etti.

Deniz Keyfi Çocukları Büyüledi

Özellikle çocuklar, Konyaaltı Sahili'nin serin sularında eğlenceli vakit geçirdi. Denize girerek serinlemeyi tercih eden çocuklar, sahilde büyük keyif aldı. Muharrem isimli bir vatandaş, "Antalya’nın havası mis gibi, hem esiyor hem de sıcak. Konyaaltı sahilinde hafta sonu olmasından dolayı kalabalık. Ayaklarımda rahatsızlık var, belki faydası olur diye tuzlu suya sokmak için geldim." diyerek sahildeki yoğunluk ve denizin faydalarından bahsetti.

antalya

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.