TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklar, Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'nde bitkileri keşfediyor

Çocuklar, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı'nın "Bitki Müzesi Keşfi Etkinliği" ile Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'nde bitkilerin büyüleyici dünyasını keşfediyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 11:05
Kaynak: Gamze Pehlivan
Çocuklar, Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'nde bitkileri keşfediyor

Çocuklar, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı'nın "Bitki Müzesi Keşfi Etkinliği" ile Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'nde bitkilerin büyüleyici dünyasını keşfediyor.

Türkiye'de erozyonla mücadele etmek, ağaçlandırma çalışmaları yapmak ve doğal varlıkları korumayı amaçlayan TEMA Vakfı ve Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi iş birliğiyle düzenlenen "Bitki Müzesi Keşfi Etkinliği", çocuklara, bitkilerin dünyası ile ilgili eğitim imkânı sunuyor.

İlkokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen etkinlik kapsamında, çocuklar, rehberler eşliğinde Bitki Müzesi'ni geziyor, farklı bitki türleri gözlemliyor ve eğlenceli zaman geçiriyor.

Çocuklarda doğaya ve bitkilere karşı ilgiyi artırmak, çevre bilincini geliştirmek ve biyolojik çeşitlilik hakkında bilgi edinmelerini sağlayan etkinliklerin, 2024 döneminde her çarşamba ve cuma günleri 10.00-11.30 ile 13.00-14.30 saatleri arasında devam edeceği belirtildi.

TEMA Vakfı'ndan konuyla ilgili yapılan paylaşımda, "Kurucu Onursal Başkanımız merhum A. Nihat Gökyiğit'e atfettiğimiz Biyolojik Çeşitlilik Projesi kapsamında, Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi iş birliğiyle düzenlediğimiz 'Bitki Müzesi Keşfi Etkinliği' çocuklarla buluşuyor." ifadesi yer aldı.

Kaynak: Gamze Pehlivan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.