TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova’nın Yeni Mahsulü: Plastik

Çukurova Üniversitesi Türkoloji Araştırmaları Merkezi’nden "Çukurova’nın Yeni Mahsulü: Plastik" konulu ilginç etkinlik.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 12:17
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova’nın Yeni Mahsulü: Plastik

Çukurova Üniversitesi Türkoloji Araştırmaları Merkezi (ÇÜTAM) Kültür Evi Etkinlikleri kapsamında ilginç bir etkinliğe daha imza atıyor. Günümüzde artan plastik kullanımına dikkat çekmek amacıyla Çukurova’nın Yeni Mahsulü: Plastik konulu konuşma yapılacak.

Çukurova’nın Yeni Mahsulü: Plastik konulu konuşmada konu hakkında; alanında uzman ve bu tür konularda daha önceden de konuşmalar gerçekleştirmiş olan Ç.Ü. Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Temel Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sedat Gündoğdu bilgiler verecek.

Türk edebiyatı, Türk dili, lehçeleri ve ağızları, Türk Cumhuriyetleri ve Toplulukları, Türk tarihi, Türk sanatı, halk kültürü alanlarında araştırma ve uygulama çalışmalarını planlamak, koordine etmek ve yürütmek amacıyla kurulan ÇÜTAM, bu kapsamda etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Çukurova Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi Türkoloji Araştırmaları Merkezi işbirliğiyle düzenlenen etkinliklerde neredeyse her insan ilgi alanına giren konular bulmak mümkün.

10 Ocak günü saat 15.30’da, Adana Ticaret Odası Kızılcıkzade Konağı Seyhan Kaymakamlığı (eski vilayet)’nda yapılacak olan konuşmaya isteyen herkes katılabiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.