TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kemer Belediyesi Ocak ayında 229 hayvanı kısırlaştırdı

Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Ocak ayı içerisinde 229 hayvan kısırlaştırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 14:28
Kaynak: İHA
Kemer Belediyesi Ocak ayında 229 hayvanı kısırlaştırdı

Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kısırlaştırılan hayvan sayısının 229 olarak açıklandığı verilerde, aşılanan hayvan sayısı 229, sahiplendirilen hayvan sayısı 44, barınağa bırakılan hayvan sayısı 60, toplanan başıboş hayvan sayısı 45 ve tedavi edilen hayvan sayısı 850 olarak belirtildi. Ocak ayı içerisinde bin 151 ihbar alan Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanları, belirlenen noktalarda sokak hayvanlarına su ve gıda desteği de sağlamaya devam ediyor.Kemer Belediyesi Veteriner Hekimi Fevzi Uzun yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olarak çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.

ANTALYA

Duyarlı vatandaşların yaptığı ihbarlar neticesinde söz konusu bölgelere gidilerek başıboş hayvanları topladıklarına değinen Uzun, “Gelen ihbarlar doğrultusunda yaralı, hasta ve başıboş hayvanları alıp tedavilerini yapıyoruz. Kısırlaştırma işlemlerinden sonra tekrar doğaya bırakıyoruz. Vatandaşların getirdiği hayvanların ayrıca kimliklendirmelerini ve takiplerini de yapıyoruz. Kış ayları nedeniyle çalışmalarımız yoğunlaştı ancak tüm gücümüzle hayvanlara bakmaya devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.