TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milyonlarca fidan toprakla buluşturuldu

Adana Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı fidanlıklarda geçen yıl yetiştirilen 5 milyon 678 bin 230 adet fidan, bölgenin dört bir yanında toprakla buluşturuldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 10:05
Kaynak: NİLGÜN TAZE
Milyonlarca fidan toprakla buluşturuldu

Adana Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 6 fidanlıkta geçen yıl yetiştirilen 5 milyon 678 bin 230 adet fidan, daha yeşil bir Türkiye için bölgenin dört bir yanında toprakla buluşturuldu.

Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Ceyhan Orman Fidanlık Şefliğini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Adana Orman Fidanlık Müdürü Mürşit Boğar, Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz’a üretilen fidanlar ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başta orman yangınlarından zarar gören alanlar olmak üzere gelecek nesillere daha yeşil ve yaşanabilir bir dünya bırakmak adına ağaçlandırma çalışmalarına teşkilat olarak çok önem verdiklerini belirten Mahmut Yılmaz, emeği geçenlere teşekkür etti.

Adana Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede, Adana Orman Fidanlık Müdürlüğüne bağlı 6 fidanlıkta, 61 türde 5 milyon 678 bin 230 adet fidan üretildiği belirtildi.

Bilgilendirmede, "Üretilen fidanlar daha yeşil bir Türkiye’miz için bölgemizin dört bir yanında toprakla buluşturuldu." denildi.

Kaynak: NİLGÜN TAZE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.