TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıçam Belediyesi Rekor sayıda fide dağıttı

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2023 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2023 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sarıçam Belediyesi Rekor sayıda fide dağıttı

Sarıçam Belediyesi’nin “Sarıçam üretsin fidesi bizden olsun” sloganı ile ilçede geleneksel hale getirdiği 4. geleneksel fide dağıtımında bu sene yeni bir rekora daha imza atıldı. Sarıçam Belediyesi Hizmet Binası başta olmak üzere ilçenin toplam altı noktasında yapılan dağıtımda, domates, biber ve patlıcandan oluşan toplam 500 bin fide kısa sürede tükendi.

Sarıçam Belediyesi’nin yerinde üretimi teşvik ve üreticiye destek olmak amacıyla ilçede geleneksel hale getirdiği fide dağıtımının bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirildi. Sarıçam Belediyesi Bahçesi, başta olmak üzere, Esentepe Mahallesi Dilek Atlığ Caddesi Karadeniz Market yanı, Beyceli Mahallesi Sağlık Ocağı karşısı, Osmangazi Mahallesi pazar yeri, Adnan Kahveci Bulvarı “Geniş Yol” Demir Market yanı ve İncirlik Mahallesi İncirlik pazar yerinde gerçekleştirilen dağıtıma sıcağa rağmen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Dağıtımı yapılan domates, biber ve patlıcandan oluşan toplam 500 bin fide kısa sürede tükendi.

Sarıçam Belediyesi Bahçesinde düzenlenen fide dağıtım törenine katılan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  bu yıl dördüncüsünü düzenledikleri fide dağıtımında, yeni bir rekora daha imza attıklarını belirtti.

04-5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.