TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaz: Çalışmaları artırarak devam edeceğiz

Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, “Ormanlarımızı daha sağlıklı hale getirerek devamlılığını ve sürdürülebilirliğini sağlamak için yapılan çalışmaların artarak devam edeceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2023 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2023 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yılmaz: Çalışmaları artırarak devam edeceğiz

Abdurrahim SAĞ

ADANA (İLKHABER)-Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, “Ormanlarımızı daha sağlıklı hale getirerek devamlılığını ve sürdürülebilirliğini sağlamak için yapılan çalışmaların artarak devam edeceğiz” dedi.

Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcısı Zafer Kızıl ve İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü İsmail Dilek, Kozan Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti. Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Orman İşletme Müdürü Onur Leylek ile birlikte İmamoğlu Orman İşletme Şefliği sıklık bakım sahaları, Tepecikören Orman İşletme Şefliği bakım sahaları ve Akdam Orman İşletme Şefliği tensil sahaları ile yol kenarı bakım sahalarında incelemelerde bulundu.

Üretimi yapılan tomruk ve diğer ürünlerde standarizasyon kontrolü yapılarak, üretim işçilerine iş sağlığı ve güvenliği konularında dikkat edilmesi gereken hususlarda uyarılarda bulunuldu. Ormanlarımızı daha sağlıklı hale getirerek devamlılığını ve sürdürülebilirliğini sağlamak için yapılan çalışmaların artarak devam edeceğini belirten Yılmaz, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek kolaylıklar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.