TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüreğir’de kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Yüreğir Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesi ilçede kurban satış ve kesim noktalarını belirledi. Bu yıl ilçe genelinde 4 noktada kurban satışı yapılacak. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, kurban bayramının yaklaşmasıyla bayram öncesi önlemler ve temizlik çalışmalarının titizlikle yapıldığını söyledi. 

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2023 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2023 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yüreğir’de kurban satış  ve kesim yerleri belirlendi

ADANA (İLKHABER) - Yüreğir Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesi ilçede kurban satış ve kesim noktalarını belirledi. Bu yıl ilçe genelinde 4 noktada kurban satışı yapılacak.

Yüreğir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kurbanlıkların temiz ve hijyenik koşullarda satış ve kesim işlemlerinin yapılabilmesi için gerekli tedbirleri alarak ilçe sınırları içerisinde çalışmalarını tamamladı.

Yüreğir’de kurban satış ve kesim yerleri olarak Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzeri Mercimekler Petrol karşısı Yüreğir Devlet Hastanesi yanı, Akıncılar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı yanı, Kışla Mahallesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yanı, Kiremithane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yanı belirlendi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, kurban bayramının yaklaşmasıyla bayram öncesi önlemler ve temizlik çalışmalarının titizlikle yapıldığını belirterek tüm hemşerilerinin Kurban Bayramını tebrik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.