TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇGC Heyeti Atatürk Anıtı’nda

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkan Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu üyeleri ile gazeteciler, Atatürk Anıtı’na çelenk koyup, saygı duruşunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2022 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2022 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÇGC Heyeti Atatürk Anıtı’nda

ADANA(İLKHABER)-Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkan Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu üyeleri ile gazeteciler, Atatürk Anıtı’na çelenk koyup, saygı duruşunda bulundu. Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84.yıldönümü nedeniyle anıta çelenk koyan ÇGC Yönetim Kurulu; O’nun ilke ve devrimlerinin bekçisi olma sözü verdi.

ÇGC Başkanı Esendemir, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada, ATA’mızın mavi gözlerinin ışığında, O’nun gösterdiği yolda, kutsal emanetinin sonsuza kadar yaşayacağını belirterek, “Bugün burada, ATA’mızın vefatının 84.yıldönümünde toplanmış bulunuyoruz. Aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, O’nun ilke ve devrimlerinin bekçisi olacağımızı bir kez daha ilan ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kitap ve defter sayfalarına sığamayacak kadar değerli bir devlet adamı ve büyük bir liderdir. Özgürlüğü ve bağımsızlığı Türk halkının karakteri haline getiren Atatürk, bugün hâlâ ilk günkü gibi büyük bir inançla anılıyorsa, bu duygu; onun ne kadar değerli bir lider olduğunu da gözler önüne seriyor” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.