TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yüreğir Kadın Kolları Başkanı Hürühan Erkek'in mutlu günü

Adana’nın saygın ailelerinden Bayram ve Hürühan Erkek’in güzeller güzeli kızı Sevim Erkek ile Mersin’in seçkin ailelerinden Saadet ve Necati Güzel’in yakışıklı oğlu Atakan Güzel, Adana’da Wedding Park Point’de yapılan muhteşem bir düğün töreniyle evliler kervanına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
CHP Yüreğir Kadın Kolları Başkanı Hürühan Erkek'in mutlu günü

ADANA(İLKHABER)- Adana’nın saygın ailelerinden Bayram ve Hürühan Erkek’in güzeller güzeli kızı Sevim Erkek ile Mersin’in seçkin ailelerinden Saadet ve Necati Güzel’in yakışıklı oğlu Atakan Güzel, Adana’da Wedding Park Point’de yapılan muhteşem bir düğün töreniyle evliler kervanına katıldı.

İktisatçı gelin Sevim Erkek ile Elektrik-Elektronik Mühendisi Atakan Güzel’in nikahlarını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıydı.

Genç çiftlere mutluluk dileğinde bulunan Başkan Karalar geline takı olarak altın taktı.  Gençlerin nikah şahitliğini ise CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Korkmaz yaptı.

Gelinin annesi CHP Yüreğir Kadın Kolları Başkanı Hürühan Erkek olunca düğün törenine de çok sayıda siyasi akın etti. Düğün törenine Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Adana milletvekilleri Orhan Sümer, Burhanettin Bulut, Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut, CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi, CHP İlçe Başkanları, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tekin ile kadın kolları ilçe başkanları ve yöneticilerinin yanında çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün töreninde genç çiftler pistten inmedi. Konuklar ise gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.