TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çifte kavrulmuş olsun

Yazının Giriş Tarihi: 03.09.2022 16:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2022 16:01

Futbol maratonu tüm hızıyla devam ediyor. Süper Ligde mücadele eden Adana Demirspor 9, TFF 1’de olan Adanaspor 3 puan topladı. Adana Demirspor geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da bence ayrı bir renk katacaktır. İyi başarı bekliyoruz. Ve hatta bu sezon geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırdıkları Avrupa hayalini gerçekleştirirler..

TFF 1’de mücadele eden Adanaspor ise son 3-4 sezonda çok zorluklar yaşadı biliyoruz. Artık bu sezon onlardan da iyi şeyler bekliyoruz. Bu sezon yine büyük bir değişim içerisine girdiler, yeni futbolcular, yeni teknik direktör tam bir kan değişimi yaptılar.

Şimdiye kadar galibiyetleri yok ama mağlubiyetleri de yok. Ve bence yavaş yavaş daha da iyiye gidiyorlar. Her hafta üstüne ekleye ekleye bu sezon iyi yerlerde olurlar diye düşünüyorum. Belki birkaç haftaya daha ihtiyaçları var.

Şimdi Süper Lig’de 4’ncü haftaya geldik Adana Demirspor, 9 puan topladı. Bugün ise rakip Hatay.. Hatay daha puan dahi alamadı. Bu gibi ekipler ve maçları zorlu olur.. Adana Demirspor, bu zorlu deplasmanda yine performansıyla 3 puanı alır diye düşünüyor ve temenni ediyorum.

Adanaspor’a baktığımızda 3 haftada 3 puan ve namağlup.. Aslında iyi oynuyorlar. Sadece gol bulduktan sonra kısa sürede yine gol yiyorlar. Bundan sonra daha iyi olacaklardır. Bu hafta rakipleri ligin dibine demir atmış olan Altay var. Hem kendi saha, hem de kendi seyircisi önünden onlardan da 3 puanı almalarını bekliyoruz.

Evet! Bugün Adanamızın iki ekibinin maçları aynı gün.. Her ikisinden de galibiyet bekliyoruz. Böylece çifte kavrulmuş olur..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.