TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çıkış sürmeli

Yazının Giriş Tarihi: 19.01.2023 16:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.01.2023 16:52

Süper Lig’de haftalar geçtikçe heyecan daha da artıyor. Bir yandan yoğun bir maç program sürdüren ekipler, öte yandan ise eksik bölgelerine transferler yaparak kadrolarını güçlendiriyor. Ligin flaş ekibi Adana Demirspor, bu zorlu maratonda performansıyla dikkatleri çekiyor.

Sıkı antrenman programıyla maçlarına hazırlanan ekibimiz, öte yandan ise transferlerini gerçekleştiriyor.  En son Trabzonspor forması giyen Yusuf Erdoğan’ı renklerine bağlayan Adana Demirspor, şimdi de Hellas Verona takımından, milli futbolcu Yıldırım Mert Çetin’i alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiralık olarak aldı. Umarız başarılı olur.

Tabi transferler devam ederken, oynanan maçlardan da puanların alınması çok önemli.. Geride kalan haftada zorlu rakip Ankaragücü’den 3 puan alınması çok öneliydi ve bu hafta ise rakip Giresunspor..

Karadeniz ekibi de ne yapacağı belli olmuyor. Sıralamada 11. Görünse de sonuçta burası devler ligi ve her maç zorlu geçiyor. Yani aslında tehlikeli maçlardan bir tanesi diyebiliriz. O nedenle her maç olduğu gibi bu maçta da dikkatli olmak gerekir.

Adana Demirspor’un ligde kalitesini bilmeyen yoktur. Ekiplerin korktuğu bir ekip doğrudur ama futbol bu.. Temennimiz ekibimizin bu maçtan galip gelerek zirve yolunda emin adımlarla ilerlemesi.. Bu maçı da alıp çıkışını sürdürmeli..

Evet! Lig her hafta daha da zorlu hale geliyor.. Zorlu ligde farkını ortaya koyan Adana Demirspor’umuza başarılar diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.