TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Çok Gülecez Gardaş”

Güldürü sanatçılarını Adanalılar ile buluşturan festival olarak bilinen 3. Adana Komedi Oyunları  Festivali öncesi tanıtım lansmanı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2022 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2022 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Çok Gülecez Gardaş”

Bayram BULUT- M. Emin AKÇAY 

ADANA (İLKHABER) - Güldürü sanatçılarını Adanalılar ile buluşturan festival olarak bilinen 3. Adana Komedi Oyunları  Festivali öncesi tanıtım lansmanı yapıldı.

Kaptan Yapım ve Epizot Yapım işbirliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin  destekleri ile yapılacak 3. Adana Komedi Oyunları  Festivali’nin tarihi açıklandı. Festival bu yıl 19 Kasım ve 27 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalin bu yılki sloganı, geçen yıl çok sevilmesinden kaynaklı olarak yine "Çok Gülecez Gardaş” şeklinde olacak.

Bu yıl toplam 8 oyun olarak gelişimine devam eden festivalde ayrıca bu yıl, yine ilk olarak, festivalin bir de ödülü olacak. “Tiyatro’da Emek ve Başarı” ödülü bu yıl verilecek. Festival koordinasyonu olarak, 45. Sanat yılını kutlayan  Nilgün Belgün bu yıl verilecek ödülün sahibi olacak.

 

Festival Koordinatörü Sabri Ejder Öziç, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda düzenlediği toplantıda, Kaptan Yapım işbirliğinde 19-27 Kasım tarihleri arasında 3. Adana Komedi Oyunları  Festivali 'nin gerçekleştirileceğini söyledi. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile gerçekleşen festival hakkında bilgiler veren Öziç, “Ekim 2019 tarihinde ilkini gerçekleştirdiğimiz Adana Komedi Oyunları Festivalimizin ikincisini de, zorunlu pandemi arası sonrası, Kasım 2021’de gerçekleştirmiştik. Kaptan Yapım ve Epizot Yapım işbirliği ile ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin değerli destekleri ile bu yıl 19 Kasım ve 27 Kasım tarihleri arasında 3. Adana Komedi Oyunları Festivali'mizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Festivalin gelişerek devam ettiğini anlatan Öziç, “Festivalimiz ilk başladığına 5 oyun ile başlamış, 2.’sinde 6 oyun olmuş, bu yıl da toplam 8 oyun olarak gelişimine devam etmektedir. Ayrıca bu yıl, yine ilk olarak, festivalimizin bir de ödülü olacak.  Festival koordinasyonu olarak, 45. Sanat yılını kutlayan Sayın Nilgün Belgün bu yıl verilecek ödülün sahibi olacak” diye konuştu.

Festivalin sloganının değişmediğini dile getiren Öziç, “Festivalimizin bu yılki sloganı, geçen yıl çok sevilmesinden kaynaklı olarak yine "Çok Güleceez Gardaş..." şeklinde olacak. Tüm oyunlarımız, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda sergilenecek ve yine tüm oyunlarımızın başlama saati 20:00 olacaktır. Bilet satışlarımız Tiyatro Gişesinden, Biletix ve BİLETİNİ AL on lıne satış platformlarından gerçekleşecektir. Bereketli toprakların güzel insanlarının festivalimize sahip çıkarak, kentimize yakışan bir festivale dönüştüreceklerine sonsuz inanıyorum” şeklinde konuştu.

Festival programı şu şekilde;

19 Kasım – 27 Kasım 2022 19 Kasım Cumartesi / Akademiyatro Her Aşk Biraz Komiktir.

20 Kasım Pazar / Süheyl-Beyzat Uygur Tiyatrosu Süt Kardeşler.

21 Kasım Pazartesi / Epizot Yapım Kalpten Kalbe / Nilgün Belgün – Bekir Aksoy.

22 Kasım Salı / Tiyatro Mavra Biz Niye Geldik.

23 Kasım Çarşamba / Mahşer-İ Cümbüş Tiyatro Sporu.

24 Kasım Perşembe / Sbr Tiyatro Fanatik – Salih Bademci.

26 Kasım Cumartesi / Jest Tiyatro Baş Belası.

27 Kasım Pazar / Özde Yapım Hangisi Karısı.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.