TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova Çağdaş Gazetesi 28. Gurur Yılını kutladı

Meslekte 44. Yılını geride bırakan duayen gazetecilerden  Bülent Çelikten, Çukurova Çağdaş Gazetesi’nin 28. Yılını İnci Otelde gerçekleştirdiği bir baloyla taçlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2023 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2023 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova Çağdaş Gazetesi 28. Gurur Yılını kutladı

FUNDA BOZAN

ADANA(İLKHABER)-  Meslekte 44. Yılını geride bırakan duayen gazetecilerden Bülent Çelikten, Çukurova Çağdaş Gazetesi’nin 28. Yılını İnci Otelde gerçekleştirdiği bir baloyla taçlandırdı. Gazeteci Çelikten; “Bizleri yalnız bırakmayan,  her zaman hissettiğimiz destelerini bizden esirgemeyen  değerli dostlarımızla bir arada 28. Yılımızı kutlamak bizlerin en büyük onur kaynağı olmuştur. Gecemize gelerek bizleri onurlandıran gazeteci dostlarımıza, arkadaşlarımıza, tüm canlarımıza teşekkürler ediyorum” dedi.

Meslekte 44. Gazetede ise 28. Yıla ‘Merhaba’ demenin gururunu yaşadıklarını belirten Çukurova Çağdaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bülent Çelikten, geceye ilişkin duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi:

“Gazetenin Kurulduğu günden itibaren yerel habercilik alanında kaliteli ve güncel yayınlarımız  ile okuyucuların beğenisini ve takdirini kazandık ve kazanmaya devam ediyoruz. Meslekte 44. yıl Gazetemizde de  28. yıla merhaba dedik ve her zaman her koşulda siyasi ve aktüel haberlerde taraflı-tarafsız her kesimin beğenisini takdirini kazanmaya devam ederken, gazetemizin başarılarından da söz ettirmenin haklı gurunu yaşıyoruz.”

Çukurova Çağdaş Gazetesinin  28. kuruluş yılı balosuna Türkiye Gazeteciler Federasyonu  Başkan Yardımcısı ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Mali Sekreteri Süreyya Uri, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Türkiye Spor Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Ramazan Şelcuk,, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve Seyhan Belediyesi Basın Danışmanı Hüseyin Arat, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Üyesi ve Yüreğir Belediyesi  Basın Danışmanı Şehmuz Baysal, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Denetleme Kurulu Üyesi  ve  Ceyhan  Gazeteciler Cemiyeti  Onursal Başkanı Şahin Özer, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Denetleme Kurulu Üyesi ve  Ceyhan  Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Ceyhun Özer,, Geçmiş Dönem Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Ertuğrul Belgül, İş adamı Ali Adanalı, Atlas Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Umut Topal ve Turan Topal, 6 Ocak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooparatif Başkanı Selçuk Kanlı, Ceyhan Belediyesi Meclis Üyeleri Alaattin Yıldırım, İlker Önük,, Memleket Partisi İl Başkanı Celal Güven, Memleket Partisi Ceyhan İlçe Başkanı Mevlüt Tosun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ceyhan Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ferruh Aslan, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mustafa Yıldırım, Ulaştırma Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Kaffur Kalçık, Demokrat Parti MKK üyesi Celal Topaloğu, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hüseyin Demiray ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtarı Metin Dündar, Turizmci Yumurtalık Marin Otel İmtiyaz Sahibi Özcan Bilgi, İş insanı Yasin Kahraman, İş insanı Özaltın Plaket Yönetim Kurulu Başkanı Namık Öztoprak katıldı..

KARACA’DAN  KUTLAMA MESAJI

 Türkiye gazeteciler Ferderasyon Başkanı Yılmaz Karaca Çukurova Çağdaş Gazetesinin  28.  yılı dolayısıyla  düzenlediği  geceye  katılamamasından dolayı   bir kutlama mesajı gönderdi.  Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca  her koşulda  Yerel gazetelerin zor şartlar altında görev yaptıklarının altını çizerek,  Çukurova Çağdaş Gazetesinin  28. yılını kutladı başarılarının devamını diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.