TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova’da toplu açılış

Kılıçdaroğlu ve Akşener, Adana'da açılış ve temel atma törenine katıldı

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2022 20:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2022 20:47
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova’da toplu açılış

Çukurova Belediyesi’nin düzenlediği, 8,5 yılda 8'inci toplu açılış ve temel atma töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleştirildi. etkinlikte, hizmete açılan tesisler için kurdele kesildi, butona basılarak bazı tesislerin de temeli atıldı.

Adana’nın Çukurova Belediyesinin temel atma ve toplu açılış töreni Türkmenbaşı Bulvarı’nda gerçekleştirildi. Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP’li ve İyi Parti’li milletvekilleri katıldı.

Açılış töreninden önce konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ”Sizden sadece bir şey istiyorum. Sandığa gideceksiniz sandık gelecek ve oy kullanacaksınız. Sandığa gidin oyunuzu kullanın. Her bir oyunuzun demokrasi için çok ama çok önemi var. Demokrasiyi getireceksiniz. O nedenle sakın ola ki seçim sırasında 'bu sefer de gitmeyim, oy kullanmayayım' demeyin." diye konuştu.

Her yıl mutlaka bir toplu açılış ve toplu temel atma töreni düzenlediklerini belirten Çetin, “8,5 yılda 8'inci toplu açılış ve temel atma törenini yapacağız. 23 eseri açacağız, 14 eserin temelini atacağız. Burada açılışını yapacağımız eserlerin hiçbirinin açılışı daha önce yapılmadı” dedi. Açılışı yapılacak hizmetlerle ilgili tek tek bilgi veren Başkan Soner Çetin, “Gece gündüz çalışmak, bu örnek alınacak projeleri hayata geçirmek, iki lideri Adana’da buluşturmak benden ve sahip çıkmak sizden” şeklinde konuştu. Öte yandan tören Ferhat Göçer konseriyle devam etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.