TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova’nın Sultanları..

Yazının Giriş Tarihi: 29.11.2022 18:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.11.2022 18:18

Adana ilimiz sadece futboluyla değil artık voleybolda da adından söz ettiriyor. Hem de kadın voleybol alanında.. Bugün futbolda Süper Lig’de yer alan Adana Demirspor fırtına gibi eserken, TFF 1.de de Adanaspor’umuz var. Ve Mislicom Kadın Voleybol Ligi’nde Çukurova Belediyesi Adana Demirspor ekibimiz..

Bugün futbolda iki köklü kulübümüz taraftarıyla dikkat çekiyor. Özellikle Adana Demirspor Süper Lig’de büyük başarılara imza atmakta ve dünyanın dört bir yanında da seveni, taraftarı olan bir ekip.. Şuanda lig üçüncüsü ve tek yenilgi ile ligin en az mağlup olan ekibi.. 

Adana Demirspor’un Çukurova Belediyesi ile ortak ekibi kadın voleybol takımı da geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayıp bu sezon Sultanlar Ligi’nde boy gösteriyor. Yeni ekip olmalarına rağmen güzel işler yapıyorlar.

Sultanlar Ligi’nde Adana’nın ilk ve tek temsilcisi olan Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kadın Voleybol Takımı, geride kalan 8 haftalık periyotta 5 galibiyete imza attı ve daha iyi olacaklarına eminim.

Sezona PTT galibiyeti ile başlayan ekibimiz, Aydın BB, Bolu, Sigortashop İlbank maçlarını kayıpsız geçti.. Önümüzdeki Cunartesi günü ise zorlu Fenerbahçe maçına çıkacaklar, başarılar diliyoruz. Lig zorlu ama biz de zorlu ekibiz.

Vakıfbank, Fenerbahçe, Eczacıbaşı gibi güçlü ekiplerin olduğu ligde 8 maçta 5 galibiyet bence çok iyi.. Daha iyi işler bekliyoruz ekibimizden.. Sonuçta aralarında koca Adana Demirspor taraftarı var. Ve hatta tüm Adana var..

Evet! Çukurova’nın Sultanları devler liginde kentimizi temsil ediyor ve başarılı bir graik ile yoluna devam ediyor. Voleybolda gurur kaynağımız olan ekibimize başarılı bir sezon diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.