TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova'nın Sultanları gümbür gümbür

Yazının Giriş Tarihi: 06.06.2023 18:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.06.2023 12:57

Geride kalan sezonda Mislicom. Sultanlar Ligi’ne yükselen ve iyi bir sezonu geride bırakan kentimizin tek temsilcisi Çukurova Belediye SK, gelecek sezon için daha iddialı olacak bence.. Çünkü şöyle baktığımızda her gün yeni bir ismi daha renklerine bağlıyor ve aldıkları gerçekten kaliteli oyuncular..

İyi bir sezonu geride bıraktık dedik. Evet! Öyle ve önümüzdeki sezona daha iddialı olacaklardır. Adana’mız voleybolu çok sevdi ve gelecek sezonu sabırsızlıkla beklediklerine eminim. Zaten geride kalan sezonda tüm maçlar dolu dolu geçiyordu ve hatta gelecek sezona salonun yetersiz kalacağı bir gerçek..

Umarız daha büyük bir salonu sezona yetiştirirler ve Adanalılar rahatlıkla sultanlarımın maçlarını izlemeye gider. Kısaca gelecek sezon için iddiamız büyük.. Kadro neredeyse tamamlandı gibi ve birkaç isim ile beraber yeni sezon için hazırlıklar başlar.

Aslında biz de merakla antrenmanları bekliyoruz. Çünkü yeni simlerin performanslarını merak ediyoruz. Belki birbirlerine alışma devresi olacaktır ama en azından yeteneklerini görme şansımız olur. Adanalı voleybol severler heyecanla yeni sezonu bekliyordur.

Evet! Yeni sezon için Çukurova'nın Sultanları gümbür gümbür geliyor. Yeni isimler, yeni kadro.. Gelecek sezon lige damga vuracak bir ekip Adana’dan doğacak.. Başarılar dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.