TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova’nın Sultanları lidere bileniyor

Mislicom Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, ligin 10. Hafta maçında lider Eczacıbaşı Dynavit ile karşılaşacak. Pazar günü Atatürk ASKİ Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2022 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2022 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova’nın Sultanları lidere bileniyor

Emre EKİCİ

ADANA (İLKHABER) – Mislicom Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, ligin 10. Hafta maçında lider Eczacıbaşı Dynavit ile karşılaşacak. Pazar günü Atatürk ASKİ Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

Mislicom Sultanlar Ligi’nde heyecan tüm hızıyla devam ederken,  bu sezon iyi bir grafik çizen Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, 10. Hafta maçında lider Eczacıbaşı Dynavit’i konuk edecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Fenerbahçe’ye kaybeden mavi-lacivertliler, kendi evinde lideri eli boş göndermek istiyor.

Adana ekibi geride kalan 9 maçta 5 galibiyet alırken, rakip Eczacıbaşı 9 karşılaşmanın tamamını da alarak 27 puanla liderlik koltuğunda yer alıyor. Zorlu mücadeleden galip gelmenin hesabını yapan Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, sıkı antrenman programı ile güç depoluyor.

BAŞANTRENÖR UMUT UYSAL BABASININ VEFATI NEDENİYLE AYDIN’A GİTTİ

Dün Adana ASKİ Spor Salonu’nda Hakan Keçeli oyuncuları ile kısa bir toplantının ardından idmana ısınma hareketleri ile mavi-lacivertliler, ardından iki takıma bölünerek antrenmanı sürdürdü. Ekip bugün yine yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek. Bu arada Adana ekibinde Başantrenör M. Umut Uysal’ın babası Kemal Uysal önceki gün vefat etti. Cenaze nedeniyle Aydın’da olan M. Umut Uysal’ın yerine Yardımcı Antrenör Hakan Keçeli ekibi çalıştırıyor.

MAVİ LACİVERTLİLER TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, Başantrenör M. Umut Uysal’ın babası Kemal Uysal’ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı. Mavi-lacivertliler, “Başantrenörümüz M. Umut Uysal’ın kıymetli babası Kemal Uysal’ın vefat haberini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhuma Allahtan rahmet, başta Umut Uysal hocamız olmak üzere, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. BAŞIMIZ SAĞOLSUN” mesajını yayınladı.

Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, ligin ilk haftasında PTT Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup ederken, ikinci hafta deplasmanda Galatasaray DHI Sigorta’ya 3-0 mağlup oldu. Sonraki hafta kendi evinde Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni 3-0 ile geçen Adana ekibi, bu kez Kuzeyboru deplasmanından eli boş döndü.

Beşinci hafta THY deplasmanından da puan alamayan Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, 6’ncı hafta Bolu BLD’yi 3-0 geçerek 3 puanın sahibi oldu. Yedinci hafta kıran kırana geçen Sigorta Shop deplasmanından da galip ayrılan Çukurova Belediyesi Adana Demirspor o moral ile 8’nci hafta maçında İlbank ekibini de eli boş gönderdi.

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe deplasmanında kaybeden mavi-lacivertliler, bu hafta 11 Aralık Pazar günü saat 14.00’de lider Eczacıbaşı Dynavit’i konuk edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.