TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova’nın Sultanları Sigorta Shop’a hazırlanıyor

Mislicom Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, ligin 20. Hafta maçında sahasında Sigorta Shop ile karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2023 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2023 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova’nın Sultanları Sigorta Shop’a hazırlanıyor

Firdevs ARSLAN

ADANA (İLKHABER) – Mislicom Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, ligin 20. Hafta maçında sahasında Sigorta Shop ile karşılaşacak. 6 Şubatta Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinde çalışmalarını Antalya’da yürüten Güney ekibi, hafta sonu oynadıkları Bolu maçı sonrası Adana’ya dönerek bundan sonra kentte çalışacak.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen, ardından Hatay’da aynı şekilde meydana gelen iki deprem 11 ilde yıkıcı hasara neden oldu. Depremler sonrası hazırlıklarına Antalya’da devam eden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, kente döndü.

Bu hafta ligin 20. hafta maçında kendi evinde Sigorta Shop ile karşılaşacak olan Adana ekibi, geçtiğimiz hafta deplasmanda Bolu Belediyesi’nin 3-2 mağlup ederek büyük moral buldu.

Bu hafta kendi evinde Sigorta Shop ekibini de mağlup edip play-off hattında yoluna emin adımlarla devam etmek isteyen Çukurova Belediyesi Spor Kulübü bundan sonra kendi evinde hazırlıklarını sürdürecek.

Bugün itibariyle çalışmalara başlayacak olan Adana ekibi ligin 20. Hafta maçında kendi evinde 18 Mart Cumartesi günü Sigorta Shop ile karşılaşacak. Maç 14.00’te ASKİ Spor Salonu’nda oynanacak.

Bu sezon çıktığı Sultanlar Ligi’nde iyi bir grafik çizen Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, sezona PTT galibiyeti ile başlarken, ikinci hafta Galatasaray HDI Sigorta’ya kaybetti. Moralini bozmayan Adana ekibi ardından ligin üçüncü haftasında ise konuk ettiği Aydın BŞB. Bld’yi 3-0’lık ne skorla mağlup edip moral buldu.

Ligin 4. Haftasına gelindiğinde bu kez rakip Kuzeyboru’ydu ve Adana ekibi mağlup oldu. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü 5. Haftada ise THY’ye yine kaybetti. Sonrasında ise kendi evinde Bolu Bld’yi kayıpsız geçen Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, sonrasında deplasmanda Sigorta Shop’u 3-2 mağlup ederek ilk deplasman galibiyetini de almış oldu.

Ligin 8. Haftasında kendi evinde İlbank’ı 3-0 mağlup ederek 3 hafta üst üste galip gelen Çukurova’nın Sultanları, 9.hafta ise Fenerbahçe Opet’ten puan alamadı.  Adana ekibi 10. Hafta lider Ezacıbaşı Dynavit’e kaybederken, 11. Hafta Nilüfer deplasmanından 3-2 galip gelerek yine 3 puanın sahibi oldu. 12. hafta Sarıyer ile sonrasında ise 13. haftada Vakıfbank maçlarında ise puan alamadı.

Sultanlar Ligi 14. Haftasında rakip PTT ekibiydi. Zorlu deplasmanda rakibini 3-1 mağlup ederek çıkışını sürdüren Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, 15. Haftada zorlu rakip Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu.

16. haftada Aydın Büyükşehir Belediye deplasmanından puan çıkaramayan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, 17. Haftada evinde Kuzeyboru ekibine yine kaybetti. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü deprem nedeniyle ligin 18. Haftasında maçı ertelendi ve çalışmaları için Antalya’ya geçti.

Antalya’da hazırlanan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, ligin 19. Haftasında çıktığı Bolu deplasmanından kıran kırana geçen maçtan 3-2 galip gelerek moral buldu. Bugün itibariyle çalışmalara başlayacak olan Adana ekibi ligin 20. Hafta maçında kendi evinde 18 Mart Cumartesi günü Sigorta Shop ile karşılaşacak. Maç 14.00’te ASKİ Spor Salonu’nda oynanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.