TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova’nın Sultanları Sigorta Shop’u konuk ediyor

Mislicom. Sultanlar Ligi 20. hafta maçında Sigorta Shop ile karşılaşacak olan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova’nın Sultanları Sigorta Shop’u konuk ediyor

Firdevs ASRSLAN

ADANA (İLKHABER) – Mislicom. Sultanlar Ligi 20. hafta maçında Sigorta Shop ile karşılaşacak olan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Adana ASKİ Salonu’nda bugün saat 12.00’te başlayacak maçtan mutlak galibiyet almanın hesabını yapan Adana ekibi, üst sıralara tırmanmak istiyor.

Dün Baş Antrenör Mustafa Umut Uysal yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri başlayıp ardından iki takıma bölünerek antrenmanı sürdürdü.

Geçtiğimiz hafta Bolu ekibini deplasmanda mağlup edip iyi bir moral bulan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Sigorta Shop ekibini de kayıpsız geçip yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

Adana ekibi 23 puanla 10. sırada yer alırken, Sigorta Shop ise 15 puanla 12. Sırada bulunuyor. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü,  önümüzdeki hafta ise İLBANK deplasmanına çıkacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.