TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova’nın Sultanları’nda 2 transfer daha

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2023 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2023 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova’nın Sultanları’nda 2 transfer daha

Funda BOZAN

ADANA (İLKHABER) – Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Çukurova Belediyesi SK, yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çukurova’nın Sultanları, Bulgaristan Milli Takımı oyuncularından Gergana Dimitrova ve Aksaray temsilcisi Kuzeyboru forması giyen 28 yaşındaki pasör Nur Sevil’i renklerine bağladı.

Geride kalan sezonda play-off hedefini kaçıran Çukurova’nın Sultanları, yeni sezonda daha iddialı bir ekip kurmanın hesabını yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde Samanta Fabris ve Smaçör Gergana Dimitrova transferlerini açıklayan Çukurova Belediyesi SK, Gergana Dimitrovave geçtiğimiz sezon Kuzeyboru takımında forma giyen başarılı pesör Nur Sevil Gökbudak ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezon Aksaray temsilcisi Kuzeyboru forması giyen 28 yaşındaki pasör Nur Sevil daha önce, Galatasaray ve THY takımlarının formalarını terletti.

Çukurova ekibi; böylelikle Angela Leyva, Gergana Dimitrova, pasör çaprazı Hırvatistan milli takımında oynayan ve geride kalan sezonda Eczacıbaşı forması giyen Samanta Fabris, Nursevil Aydınlar, Beril Yıldırım, Ceren Ünal, Selin Uygur, Burcu Yönder, Büşra Şahin Güneş, Yasemin Yıldırım gibi isimlerle güçlü bir kadro kurmuş oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.