TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'da:''Birileri gibi Milletimize parmak sallamak yerine kusurlarımızı düzeltmeye çalışıyoruz''

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2023 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2023 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'da:''Birileri gibi Milletimize parmak sallamak yerine kusurlarımızı düzeltmeye çalışıyoruz''

Aydın Gökçeoğlu

İLKHABER- Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinden sora deprem bölgesine yaptığı ziyaretler çerçevesinde bugün de Hatay’a geldi.

Hatay’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 30 bin kişinin olduğu coşkulu bir kalabalık karşıladı.

Konuşmalarına siyasi tercihi ne olursa olsun 14 Mayıs’ta sandığa giden Hataylılara teşekkür ederek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Sizler her zorluğa rağmen istikbalinize sahip çıktınız. Hayata yeniden sarıldınız. Sizler kendi dipsiz karanlığına milletimizi de sürüklemek isteyen koltuk sevdalılarına pirim vermediniz. ‘’dedi.

Birileri gibi Milletimize parmak sallamak yerine kusurlarımızı düzeltmeye çalışıyoruz

Biz sandıktan ne sonuç çıkarsa çıksın milletimizi suçlamıyoruz, Hele de depremde kardeşlerini kaybeden vatandaşlarımızı siyasi tercihlerinden dolayı ayrımcılık yapmak onları kaldıkları yerlerden kapı dışarı etmek aklımızın köşesinden geçmez. Bugüne kadar olduğu gibi yine aziz milletimizin iradesine saygı göstererek ülkeye hizmet yolculuğumuza devam ediyoruz. Milletimize parmak sallamak yerine kusurlarımızı düzeltmeye çalışıyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

AW895652_03

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.