TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet haftasında okullarda coşku sürüyor

Adana Sarıçam ilçesinin güzide okullarından Kozanoğlu Lions Anaokulu’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu sürüyor.  

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2022 19:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2022 19:03
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Cumhuriyet haftasında okullarda coşku sürüyor

TEVFİK DİNÇKALMIŞ

ADANA(İLKHABER)-Adana Sarıçam ilçesinin güzide okullarından Kozanoğlu Lions Anaokulu’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu sürüyor.  Okul bahçesinde gerçekleşen etkinlikte saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.  Ardından okulun sevilen ve çalışkan Okul Müdürü Ayten Şahin konuşma yaptı. Şahin konuşmasında; “Başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizi bizlere armağan eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Sevgili öğrencilerim Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak sizlersiniz diyerek bizlere ardından sizlere emanet etmiştir. Bu emaneti korumak ve görevini yerine getirmek için çok bilgili ve güçlü olmak zorundasınız.  Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Cumhuriyet özgürlük demek. Bizlere miras bırakılan Cumhuriyeti korumak için çok çalışacağız bu duygularla cumhuriyet bayramınızı kutluyorum” dedi. Coşkulu ve rengarenk geçen etkinlik; Arılar sınıfı, Saygılı Şirinler sınıfı, Sevgi Kelebekleri sınıfı, Yardımsever Karıncalar sınıfı, ve Hoşgörülü yıldızların şiirleriyle devam etti.

Kozanoğlu Lions Anaokulu’nun sevimli minik öğrencileri Atatürk çocukları şarkısı eşliğinde rontlarını sergilediler. Yine tüm öğrenciler koro halinde  Cumhuriyet Hürriyet demek şarkısını söylediler. Coşkulu geçen törenin sonunda tüm öğrenciler ve öğretmenlerin katıldığı Bayrak geçişi çok güzel görüntülere sahne oldu. Cumhuriyet Bayramı gösterileriyle sahne alan sevimli minik öğrencilerin  sevinçleri, üstün performansları görülmeye değerdi. Minik öğrencilerin coşkulu ve heyecanlarına okul yönetimi, öğretmenler ve velilerde ortak oldular.

Kozanoğlu Lions Anaokulu’nun sevimli ve başarılı minikleri Atalarına olan sonsuz bağlılıklarını, Atatürk’ün izinde olduklarını   bir kez daha ortaya koydular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.