TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Daha iddialıyız

Yazının Giriş Tarihi: 03.05.2023 17:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.05.2023 17:11

Evet! Bu iddiamız voleybolun devler liginde kentimizin tek temsilcisi Çukurova Belediye SK için söylüyoruz. İddiamız tabi ki gelecek sezon için. Sonuçta bu sezon bizim için sona erdi. Artık gelecek sezona bakacağız.

İddialıyız dedik, çünkü gerçekten güzel bir sezonu geride bıraktık. İlk kez yer aldığımız Sultanlar Ligi’nde play-off hattını kıl payı kaçırdık. Hem de galibiyetimiz 8’nci sıradaki ekiple aynı olduğu halde sadece bir puanla kaçırdık.

Hedefimiz sezon başında ilk 8 ve play-off hattıydı ama maalesef kaçırdık. Sorun değil, sağlık olsun diyelim ama eminim ki önümüzdeki sezon çok daha iyisini yapacağız. Çünkü gerçekten ekibimiz geride kalan sezonda çok iyi işler yaptı.

Kentimize güzel bir heyecan yaşattılar. Tüm maçları zaten hınca hınç doldurduk. Desteğimizi hep hissettirdik. Bundan sonra daha fazla desteğimiz olacak ama burada yetkililere de seslenmek lazım. Artık salon taraftarımıza yetmiyor. En kısa zamanda Adana’mıza yeni daha büyük bir salon lazım olacak.

Ekibimiz de gelecek sezon için iyi isimleri renklerine bağladı ve çok iyi bir sezon bizi bekliyor. O bakımdan daha iddialıyız diyoruz. Yeni sezonda Gergana Dimitrova, Samanta Fabris gibi isimler var. Mevcut oyuncumuz Angela Leyva ile devam ediyoruz. 

Nursevil Aydınlar, Beril Yıldırım, Ceren Ünal, Selin Uygur, Burcu Yönder, Büşra Şahin Güneş, Yasemin Yıldırım gibi ünlü yerli oyuncularımız var. Zaten mevcut kadrodan Angela Leyva, Burcu Yönder ve Selin Uygur ile devam ediyoruz. Kısaca kadromuz müthiş. Bekle bizi Sultanlar Ligi, bekle bizi Avrupa diyebiliriz.

Evet! Yeni sezonda daha iddialıyız. Sultanlar Ligi’ne damga vurmaya geliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.