TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Daha iyi olacak

Yazının Giriş Tarihi: 01.01.2023 18:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.01.2023 18:19

Adana Demirspor, ligin 16. Haftasında Beşiktaş deplasmanından puan çıkaramadı. Ancak futbolu bence rakipten daha iyiydi. Maçın hakkı bence beraberlikti. Pozisyonlar da yakaladı ama maalesef olmadı. Özellikle Guldbrandsen yüzde yüzlük pozisyonu kaçırdı. Yusuf Sarı’nın şutu direkten döndü. Bir bakıma biraz da şanssızlık vardı diyebiliriz.

İşin garip yanı ise hakem.. Geçtiğimiz sezon aynı ekip, aynı yerde ve aynı maç.. Hakemler nasıl oluyor da yine aynı çıkıyor? Kime sorsan bir şüphe ile bakar. Zaten geçen sezonda Adana Demirspor’un bariz golümüzü vermemişti ve bu maçta da penaltımızı vermedi. Düşündürücü bir durum değil mi? Zaten bir haftadan beri söyleyip duruyoruz bu hakem kadrosu neden? Tesadüf olması imkansız zaten..

Sonuçta maç bitti ve bundan sonrasına bakmak lazım. Ekip iyi ve hırslı ama bir veya iki iyi forvet ile daha iyi olacağına eminim. Şuanda 27 puanla 4. Sıradayız ve devre bitimine kaldı 3 maç.. Adana’da İstanbulspor ve Ankaragücü maçı ve Başakşehir deplasmanı.. Bu üç maçtan maksimum puanlar alınıp transfer sezonu öncesi iyi bir moral ile hedefe doğru gitmek gerekir.

Özellikle devreyi en az 34 veya daha yukarısında bir puan ile tamamlarsa, sezon sonu Avrupa hedefi kesin diyebilirim. Umarız hedefimize ulaşırız.

Evet! Lig uzun, lig zorlu ve bir o kadar da keyifli.. Bu zorlu maratonda Adana Demirspor, yine farkını ortaya koyacak ve hedefine emin adımlarla gidecektir. Bu hırs, bu futboluyla daha iyi olacak ve daha keyifli maçlar izlettirecektir. Başarılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.