TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DeFacto'dan sürdürülebilir moda için "Elma Derisi Aksesuar Koleksiyonu"

- DeFacto, doğal ve alternatif bir ham madde olan vegan deri kullanarak atık oluşumunun önüne geçiyor

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2022 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2022 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
DeFacto'dan sürdürülebilir moda için "Elma Derisi Aksesuar Koleksiyonu"

İSTANBUL (AA) - DeFacto'nun, sürdürülebilir modayı desteklemek adına ikinci kez modaseverler ile buluşturduğu "Elma Derisi Aksesuar Koleksiyonu"ndaki tasarımlar, elma kabuğundan üretilen vegan deriyle hayat buluyor.

DeFacto'dan yapılan açıklamaya göre, çevreci koleksiyonlarıyla sürdürülebilir modanın Türkiye'deki öncülerinden olan DeFacto, elmaların endüstriyel olarak işlenmesinden sonra geriye kalan elma kabuğu ve posa atıklarından geri dönüştürülerek üretilen "Elma Derisi Aksesuar Koleksiyonu"nu ikinci kez modaseverlerin beğenisine sundu.

Sürdürülebilir üretime ve ekolojik dengeyi korumaya yönelik çalışmalarını her geçen gün arttıran DeFacto, doğal ve alternatif bir ham madde olan vegan deri kullanarak atık oluşumunun da önüne geçiyor.

Doğanın iyiliğini yansıtan "DeFacto Elma Derisi Aksesuar Koleksiyonu", erkek ve kadınlar için tasarlanan ayakkabı, çanta, cüzdan, şapka ve toka gibi geniş bir ürün seçkisinden oluşuyor. Krem, beyaz, kahverengi, siyah renklerinin hakimiyet kurduğu koleksiyon, şık bir görünüm sunarken çevre dostu özelliği ile dikkati çekiyor.

Sürdürülebilir üretim yöntemlerini ve doğayı zararlı atıklardan korumayı benimseyen DeFacto, hazırladığı söz konusu koleksiyonun üretim sürecinde FRUMAT Apple Skin patentli ürünler kullanarak bu konudaki duruşunu ortaya koydu.

Sürdürülebilir moda için Elma Derisi Aksesuar Koleksiyonu, "www.defacto.com" online alışveriş sitesinde ve DeFacto mağazalarında bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.