TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirspor, Galatasaray’a bileniyor

Süper Ligin 27. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Adana Demirspor’da hazırlıklar sürüyor. Maçı hazırlıklarına sıkı hazırlanan mavi-lacivertliler, sarı-kırmızılılardan puan koparmanın hesabını yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2023 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2023 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Demirspor, Galatasaray’a bileniyor

Emre EKİCİ

ADANA (İLHABER) – Süper Ligin 27. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Adana Demirspor’da hazırlıklar sürüyor. Maçı hazırlıklarına sıkı hazırlanan mavi-lacivertliler, sarı-kırmızılılardan puan koparmanın hesabını yapıyor.

Süper Lig’de milli maç arasının sona ermesiyle, futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor.  Milli maç arasını fırsata çeviren ve bu hafta sonu oynayacağı Galatasaray maçına sıkı hazırlanan Adana Demirspor, 1 Nisan Cumartesi günü Galatasaray deplasmanına çıkacak.

Sıkı antrenman programıyla zorlu deplasmana hazırlanan mavi-lacivertli ekipte Teknik Direktör Vincenzo Montella, özel taktik ile futbolcuları çalıştırırken, zirve yarından kopmak istemiyor.

Adana ekibi, ligde geride kalan 25 maçta 12 galibiyet, 4 beraberlik ile 45 puan ile 4. sırada yer alıyor. Dün Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yaptığı antrenman öncesi salonda kondisyon çalışmasının ardından ısınma hareketleriyle antrenmana başlayan Adana ekibi, ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından taktik çalışmaları ve çift kale maçla son buldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.