TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirspor seriye devam

Yazının Giriş Tarihi: 15.10.2021 18:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2022 15:59

Tam 26 yıl sonra yeniden Süper Lig, yeniden heyecan.. Koca çeyrek asırdan bahsediyoruz. Kolay değil play-off’a kadar gel ve ya son dakikalarda kaçan golden, ya kaçan penaltıdan devler ligi biletini rakibe vermek..

Ancak yılmadan, yorulmadan, mücadeleye devam ederek, inanarak emek harcayarak, hak ettiği lige yeniden dönmek ayrı bir keyif verir insana.. Evet! Adana Demirspor inandı, mücadele etti ve sonunda yeniden hak ettiği yere geldi.

Şimdi o çeyrek yıl uzak kaldığı ligde kalıcı olmanın zamanı.. Her ne kadar lige iyi başlamasa da sonrasında iyi bir toparlanma ile güzel bir seri yakalandı ve Süper Lig’e damga vuracak diye düşünüyorum.

Zaten Rize, Beşiktaş, Gaziantep ve sonrasında Antalya maçlarındaki performans ve toplanan 10 puan büyük bir moral oldu. İyi bir çıkış yakalandı ve bu çıkış böyle devam etmeli.. Geride kalan 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi ile toplanan 12 puan..

İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella ile iyi bir uyum ile güzel bir seri yakalandı. Montella’yı bilmeyen yok. Adana Demirspor’un kalitesi de ortada ve bu kadro bu sezona damga vuracak diye düşünüyorum.

Özellikle ilk maçlarda Balotelli beklenenin altında bir performans sergiledi ancak sonrasında kendini buldu ve böyle devam edecektir.

Ligde milli maç nedeniyle verilen arayı da fırsata çeviren Adana Demirspor bu hafta Yeni Malatya’yı konuk edecek. Temennimiz Malatya’yı puansız gönderip yakaladığı çıkışı sürdürmesi.. 

Evet! Son 4 haftada lige damgasını vuran Adana Demirspor, seriye devam edip çıkışını sürdürerek üst sıralara tırmanacaktır. Başarılar dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.