TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirspor, U19 Gelişim Ligi'nde 9.ncu oldu

U19 Elit A Ligi final maçında Başakşehir, penaltı atışlarını sonunda Galatasaray'ı 7-6 mağlup ederek şampiyon olurken, Adana Demirspor ise ligi 9’ncu sırada tamamladı. U19 Elit A Ligi üçüncülük maçında ise Altınordu normal süresi 2-2 biten maçta Beşiktaş’ı penaltı atışlarıyla 7-6 mağlup edip turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Beşiktaş ise 4’ncü oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2023 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2023 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Demirspor, U19 Gelişim Ligi'nde 9.ncu oldu

Firdevs ARSLAN

ADANA (İLKHABER) –  U19 Elit A Ligi final maçında Başakşehir, penaltı atışlarını sonunda Galatasaray'ı 7-6 mağlup ederek şampiyon olurken, Adana Demirspor ise ligi 9’ncu sırada tamamladı. U19 Elit A Ligi üçüncülük maçında ise Altınordu normal süresi 2-2 biten maçta Beşiktaş’ı penaltı atışlarıyla 7-6 mağlup edip turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Beşiktaş ise 4’ncü oldu.

Ayrıca 'En İyi Kaleci' ödülünü Medipol Başakşehir FK'dan Deniz Dilmen, 'Gol Kralı' ödülünü Beşiktaş A.Ş.'den Semih Kılıçsoy, 'En İyi Oyuncu' ödülünü Galatasaray A.Ş.'den Emirhan Kayar, 'En İyi Teknik Direktör' ödülünü ise Medipol Başakşehir FK Teknik Direktörü Engin Çalışır aldı.

Adana Demirspor, ligde 23 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik 13 yenilgi aldı. Ligde İstanbulspor, Göztepe, Hatay, Gaziantep FK, ikinci devre Göztepe, Nakaragücü, Hayat, Gaziantep, Fatih Karagümrük maçlarında galibiyet aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.