TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Depremzede çocuklara moral verdiler

AFAD tarafından depremzede çocuklar için oyun çadırları kuruldu. Çocuklar oyun oynayarak eğlendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2023 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2023 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Depremzede çocuklara moral verdiler

Bayram BULUT

Özel HABER

ADANA (İLKHABER)-AFAD tarafından depremzede çocuklar için oyun çadırları kuruldu. Çocuklar oyun oynayarak eğlendi.

Adana AFAD tarafından Güzelyalı Mahallesi Semt pazarı yanında çocuklar için oyun çadırları kuruldu. Kurulan oyun çadırlarında çocuklara moral vermek için AFAD Gönüllüleri yer aldı. Depremzede çocuklarla oyunlar oynayan AFAD Gönüllüleri onlara moral verdi. AFAD Gönüllüleri ile birlikte eğlenen çocuklara palyaçolarda eşlik etti.

HEDİYELER DAĞITILDI

Çadırlarda oyunlar oynayan çocuklara oyuncaklarda hediye edildi. Eğlenceli vakit geçiren çocuklar oyunlar oynamaktan sıkılmadan gün boyu AFAD Gönülülleri ile zaman geçerdi. Eğlenceli zaman geçiren çocuklara yemek dağıtımı da yapıldı. Ayrıca çocuklara top-kek, meyve suyu, çikolata ve kumandalı araba oyuncaklar dağıtıldı.

KAĞITTAN UÇAK YAPTILAR

Depremzede çocuklara kağıttan uçak yapmayı öğreten AFAD Gönülleri çocuklarla birlikte  yaptıkları kağıttan uçakları havaya fırlatarak uçurdu. Palyaçolar çocuklarla sessiz sinema oyunu oynadı. Balondan köpek ve başka şekiller yaparak çocukları eğlendirerek moral veren palyaçolar gün boyu yaptıkları çalışmalara devam etti.

ÇOCUK GÜLERSE DÜNYA GÜLER

AFAD Gönüllüre ise gün içerisinde çocuklarla yakar top oynadı. Güzel vakit geçiren çocuklar AFAD gönüllüsü ağabey ve ablalarına teşekkür etti. AFAD Gönüllüsü vatandaşlar, “Kurmuş olduğumuz çadırda depremzede çocukları eğlendiriyoruz. Birlikte oyunlar oynuyoruz. Yemek dağıtımı yaptık, çocuklara top-kek, meyve suyu, çikolata ve kumandalı araba oyuncaklar dağıttık. Emeği katkısı olan herkesten Allah razı olsun. Bu süreçte en çok onlara destek olmalıyız. Çocuk gülerse dünya güler” ifadelerini kullandılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.