TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kavaf: İktidara Talibiz

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf, Mardin’de yaptığı konuşmada iddialı ve ülkeyi yönetmeye talip olan bir parti olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2022 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2022 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
DEVA Partisi Genel Başkan  Yardımcısı Kavaf: İktidara Talibiz

Adnan AVUKA  

MARDİN (İLKHABER) - DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf, Mardin’de yaptığı konuşmada iddialı ve ülkeyi yönetmeye talip olan bir parti olduklarını söyledi. Kavaf, Türkiye'nin dört bir yanında saha çalışmalarına devam etiklerini ifade ederek “İktidara talibiz” dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Mardin İl Başkanlığı, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı, Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aliye Kavaf, Genel Merkez Seçim işleri Başkan yardımcısı Yakup Engin, Kurucular kurulu Üyesi Hüseyin Nalbantoğlu Mardin’de basın mensupları ve Sivil toplum örgütü temsilcileri ile bir araya geldi.

Mardin’de bulunan Artukbey Kafe’de düzenlenen toplantıda DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı, Genel Başkan Yardımcısı, ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf, 6’lı masanın ortak adayı konusunda da değerlendirmelerde bulundu.

Selma Aliye Kavaf, Mardin’in çok önemli bir değer olduğunu belirterek, “Her dönem Mardin’de canlı bir ticari hayat var. Farklı kültürlerden, etnik yapılardan gelen insanların bir arada gerçekten, dinler, diller ve kültürler mozaiği diyebileceğimiz, bir yapı içerisinde son derece üretken bir ticaret hayatını da Mardin’de her daim görüyoruz. Bugün burada partimizin saha çalışmaları çerçevesinde bulunuyoruz” dedi.

Türkiye’de siyasetin alanının gittikçe daraldığı ve daraltıldığı bir dönemden geçtiklerini dile getiren Kavaf, “Biz demokrasiye inanan insanlarız. Demokrasiye inanan insanlar olarak sorunların çözüm merciinin mutlaka siyaset kurumları içerisinde olması gerektiğine inanıyoruz. Türkiye’de muhtelif siyasi partiler var. Niçin DEVA Partisi’ni kurduk. Siyasi partiye ihtiyaç var mıydı? Elbette. DEVA Partisi vatandaşların talepleri doğrultusunda kurulmuş bir siyasi partidir. Mevcut siyasi sistemin vatandaşımızın beklentisinin ve ülkemizin sorunlarına yeterince çözüm üretemediği ve ülkede bir yönetilememe hali olduğunu hep beraber görüyoruz. İktidara talibiz tabi ki. Bu çerçevede iktidara geldiğimizde ülkemizin sorunlarının çözümü noktasında hemen harekete geçmek ve zaman kaybetmemek adına öncesinde tespit edebildiğimiz ve gözlemleyebildiğimiz problemlerin çözümleriyle ilgili çalışmaların yanı sıra bizzat işin içinde olan meslek odalarımız, üreticilerimiz, birliklerimiz, barolarımız ve vatandaşlarımızla tek tek görüşerek, yerinde sorunları tespit etmek ve bu sorunları parti politikalarına dönüştürmek, çözüm önerileriyle birlikte daha sonra da eylem planlarında yer almalarını sağlayarak, planlı programlı bir şekilde iktidara hazırlanıyoruz” diye konuştu.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı ise Cumhurbaşkanı Adaylarının kriterlerini sıralayarak, DEVA Partisi’nin ülkenin sorunlarına dönük hazırladıkları “Yol Haritasını” paylaştı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.