TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

5. Adana Güzelik Fuarı’nın açılışı yapıldı

Güzellik sektörünün paydaşlarını bir araya getiren 5. Adana Kuaför Estetik Kozmetik Güzellik Fuarı’nın açılışı, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2023 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 10:25
Kaynak: İHA
5. Adana Güzelik Fuarı’nın açılışı yapıldı

Güzellik sektörünün paydaşlarını bir araya getiren 5. Adana Kuaför Estetik Kozmetik Güzellik Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı.

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 100 firmam katılımıyla açılan fuara sektör temsilcileri katıldı.Fuarın resmi açılış töreninde konuşan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, sektör ile ilgili bilgiler verdi.

Adana Kuaför Estetik Kozmetik Güzellik Fuarı'nın açılışında bir konuşma gerçekleştiren Vali Köşger,  öncelikle fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Bu fuarın beni ilgilendiren iki yönü var diyerek sözlerini sürdüren Vali Köşger, “Bildiğiniz gibi Adana’ya İzmir’den geldim. Adana’nın fuarcılıkta İzmir’le yarışıyor olması bizleri mutlu ediyor. Ayrıca burada sergilenen ve sektörde kullanılan alet, edevat ve makinenin yüzde 60’ının Adana’da üretiliyor olması memnuniyet verici bir durum.” ifadelerini kullandı.

Vali Köşger, güzellik sektörünün paydaşlarını bir araya getiren fuarın ilimize hayırlı olmasını temenni etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da her fuarın, yapıldığı kente zenginlik verdiğini ifade etti. Sektörün önemine değinen Karalar, "Bu sektör, yüzyılın sektörü. Bu güzellik ve estetik sektörünün çok ciddi geleceği var. İnanıyorum ki giderek insanlar özellikle kadınlarımız hem kendi kazandıkları paranın hem de kocalarının kazandığı paranın bir bölümünü güzelliklerine harcayacaklar." diye konuştu.

Start Fuarcılık Genel Müdürü Ozan Öztürk de sektörün canlanması ve fuarın hareketli geçmesi adına ülkenin her yanından gelecek sektör temsilcilerini misafir edeceklerini belirtti.

Konuşmaların ardından Vali Köşger, Belediye Başkanı Karalar, oda ve borsa başkanları ile davetlilerin katılımıyla fuarın açılışı gerçekleştirildi.

Dört gün boyunca konusunda uzman yerli ve yabancı doktorlar, kozmetik ve renkli makyaj uzmanları, güzellik ve bakım profesyonellerinin katılımıyla dünyadaki son güzellik trendleri, en yeni ürün, yöntem ve ekipmanları bir araya getirecek fuar 26 Kasım’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.