TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DİKKAT TACİZ VAR..

Yazının Giriş Tarihi: 30.05.2019 16:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2022 15:58

Son zamanlarda yaşanan olaylar ile birlikte gözümüzü açtığımız her yeni güne taciz olayı gündeme damgasını vurmaktadır.  Çocuk istismarının sıklığı konusunda artan endişeler var.  Yıllardan beri süren araştırmalardan sonra hala neyin pedofiliye sebep olduğu konusunda tartışmalar sürüyor.

Neler oluyor bize bir sürü ruh hastası çocuk istismarı Pedofili Hastası kaçık insanlar korku saçıyor. Ve biz çığlık atıyoruz sesimiz duyulsun diye..

Peki ya çocuklar masumiyetin temizliğin güzelliklerin simgesi henüz hayatı bilmeyen öğrendikleri yeni yeni kelimelerle kendilerini küçük küçük ifade etmeye çalışan ve  hiçbir kötülük barındırmayan çocuklarımız..

Çocuklar bizim geleceğimiz ve onları en iyi şekilde yetiştirmek için biz ebeveynler olarak, onları evlere hapsetmek ya da gözümüzün önüne hapsetmekten daha fazla yardımcı olamıyoruz.

Ülkem ne hale geldi böyle..

Yapılan araştırmalara göre çocuk pornosu grafikleriyle yapılan istismarlarda 5. Sıradayız.  Daha ne bekliyoruz daha kaç çocuğun bu istismara maruz kalmasını bekliyoruz. Yetkililerin bir an önce bu yaşanan çocuk istismarlarının önüne geçmesi  ve gereken cezanın en ağır derecede verilmesi gerekli.

İbretlik olması için bir yerden başlanmalı artık…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.