TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dillere destan düğün

AK Parti’nin Yeşilli İlçe Belediye Başkanı Hayrettin Demir, oğlunu evlendirdi

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2020 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2020 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Dillere destan düğün

Adnan AVUKA

MARDİN (İLKHABER) - AK Parti’nin Yeşilli İlçe Belediye Başkanı Hayrettin Demir, oğlunu evlendirdi. Masalları andıran düğün törenine çok sayıda seçkin konuk katıldı.

Belediye Başkanı Hayrettin Demir’in oğlu Muhammed Nurullah Demir, İstanbul’un güzel kızı Ebru Tunçer ile Mardin’de dünya evine girdi. İstanbul Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezi’nde yapılan nikah törenine İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ında nikah töreninde hazır bulundu.

Gönül-Fikret Tunçer çiftinin güzel kızları Ebru Tunçer ile Yeşilli Belediyesi Başkanı Hayrettin - Hülya Demir çiftinin yakışıklı oğulları Muhammet Nurullah Demir, Mardin’deki Yay Grand Osmanlı Oteli  Düğün Salonu’nda yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

Düğünde ise konuklara Kavurma, Bulgur ve pirinç pilavı, çeşitli tatlılar ikramında bulunuldu. Düğüne katılan konuklar gönüllerince eğlenirken, Kız ve erkek tarafı gelen konuklarla yakından ilgilendi. Gelin-damatın pisteki oyunlarına Çevre ve şehircilik eski Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’de eşlik etti.

Çevre ve şehircilik eski Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, düğünde yaptığı  konuşmasında ise yeni evlilere  nasihatlarda bulundu. Evliliğin mukaddes bir görev olduğunu belirten Özhaseki, “Bunu yaparken birbirimize saygıdan kusur etmeyin. Bakabileceğiniz kadar çocuk yapın. Büyüklerinize saygıdan kusur etmeyin. Bir yastıkta kocayın” dedi.

Düğüne, Çevre ve şehircilik eski Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Avukat eşi Gülseren Yaman, Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Mardin Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhan Aktaş, Mardin İl Jandarma Komutanı Halil Şen, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynelabidin Beyazgül, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet  Cüneyt Aksoy, İlçe kaymakamları, STK, Almanya, Hollanda ve birçok yurt dışı ülkelerden gelen diğer aileler ve akrabaları düğüne katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.