TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğa Koleji öğrencileri, uzman eğitmen ve akademisyenlerle buluştu

- Doğa Koleji'nin Türkiye genelindeki kampüslerinin t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, "Eğitim Kampı"nda bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2022 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2022 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Doğa Koleji öğrencileri, uzman eğitmen ve akademisyenlerle buluştu

İSTANBUL (AA) - Doğa Koleji, alanında uzman eğitmen ve akademisyenleri öğrencileri ile buluşturdu.

Doğa Koleji açıklamasına göre, Doğa Koleji'nin Türkiye genelindeki kampüslerinin t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, "Eğitim Kampı"nda bir araya geldi. Seçimlerde mücadele vererek t-MBA Liderlik Akademisi'nde yer almaya hak kazanan öğrenciler, Eğitim Kampı'na katılarak sertifikalı eğitimler aldı. 3 gün süren Eğitim Kampı, Doğa Koleji Genel Müdürü Enis Eryaman'ın açılış konuşması ve "Hayat Boyu Öğrenme" eğitimi ile başladı.

Eğitim Kampı'nın ilk gününde Teknoloji Yazarı Serdar Kuzuloğlu, "Metaverse-Dünyadaki Dönüşüm ve Trendler" konulu sunumu ile öğrencileri son teknoloji ile buluşturdu.

Yoğun eğitim programının ikinci günü Tüm Mucitler İcat İnovasyon ve Araştırma Derneği (TÜMMİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kavaklı'nın "Metaverse, NFT ve Blokzincir" anlatımı ile başladı. Kamp, Tazefikir Group Başkan Yardımcısı Murat Koçuk'un yapay zeka anlatımı ile devam etti. İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Dr. Ramazan Kurtoğlu ise "Yeni Dünya Düzeni, Sanal Para ve Sentetik İnsan" sunumu ile öğrencilere bilgiler aktardı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ege Yazgan'dan "Finansal Okuryazarlık" üzerine bir seminer dinleyen öğrenciler, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Itır Erhart'tan "Sosyal Girişimcilik ve Yenilikçilik" hakkında bilgiler edindi. İnteraktif geçen eğitim oturumlarında İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil Nalçaoğlu ise "İletişim ve Network"un önemini anlattı.

Sosyal Sorumluluk projelerine önem veren Doğa Koleji, bu yıl öğrencilerde atık ve atıl yönetimi üzerine bilinçlendirme ve farkındalık yaratmayı hedeflediği için Evreka Sürdürülebilirlik Müdürü Edanur Karabıyık da öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitim Kampı, Evreka Üst Yöneticisi (CEO) Umutcan Duman'ın girişimcilik hikayesi, girişimciliğe yaptığı vurgu ve öğrencilerin sertifika töreni ile son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.