TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent Çayır Mera Parkı Açılıyor

Yüreğir Belediyesi Adana’ya yeni bir park daha kazandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2023 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2023 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Doğankent Çayır Mera Parkı Açılıyor

AYDIN GÖKÇEOĞLU

ADANA (İLKHABER)- Yüreğir Belediyesi Adana’ya yeni bir park daha kazandırdı.

Yüreğir’de yaşayana vatandaşların yaşam koşullarını geliştirmek adına çalışmalar gerçekleştiren Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana’ya yeni bir park daha kazandırıyor.

Yapılan parkın ilçenin daha yeşil, temiz ve modern bir görünüme kavuşturduğunu söyleyen Kocaispir, bu süreçten sonra da projelerini bir bir hayata geçirmeye devam edeceğini söyledi. Yüreğir Belediyesi’nce yapımı tamamlanan Doğankent Çayır Mera Parkı toplam 20 bin metrekare alana sahip. Parkın açılışı 11 Mayıs Perşembe günü saat 17.30’da düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Parkın açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti Adana Milletvekilleri katılacak.

Başkan Kocaispir, tüm vatandaşlarını Doğankent Çayır Mera Parkı’nın açılışı için “Gelin bu sevinci birlikte yaşayalım” diyerek Yüreğir halkını davet etti. Kocaispir, “Yüreğir’imizde vatandaşlarımızın aileleri ile hoşça vakit geçirebilecekleri, nefes alabilecekleri, çocuklarımızın özgürce koşup oynayacağı parklarımızın ve yeşil alanlarımızın sayılarını söz verdiğimiz gibi artırıyoruz. 11 Mayıs Perşembe günü saat 17.30’da gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. Parkımız şehrimize, Yüreğir’e hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.