TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dönüm maçı

Yazının Giriş Tarihi: 20.05.2023 17:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.05.2023 17:32

Süper Lig’in son haftalarıyla birlikte kıran kırana geçen karşılaşmalar izlemeye başladık. Kaldı son 4 hafta ve bu süreç çok şey değiştirecek gibi gözüküyor. Artık hem zirve, hem de düşme hattı şekillenmeye başladı ancak son maça kadar ne olacağını kimse bilemez.

Bu zorlu süreçte bu sezon ligde müthiş bir performans gösteren kentimizin güzide ekibi Adana Demirspor, Avrupa hedefine çok yakın gözüküyor. İki sezondur Vincenzo Montella yönetiminde müthiş işler yapan ekibimiz evinde 17 maçtır yenilmiyor yani namağlup durumda.. Ayrıca ligde namağlup tek ekip Adana Demirspor..

Bunun yanında topladığı 63 puanla en yakın rakibine tam 11 puan fark atmış durumda. Şöyle 2 puan daha alır ve Fenerbahçe Türkiye kupasını alırsa Avrupa hayalimiz gerçek olacak. O bakımdan her maç bizim için final niteliğinde.. Sezon boyunca çok çalıştık, çabaladık, iyi puan topladık ve şimdi ödül zamanı gelsin diyoruz.

Tabi bu zorlu yolda bu hafta rakibimiz bizim bir üst sıramızda yer alan Beşiktaş olacak. Bu bence bizim için dönüm maçı da diyebiliriz. Bizim için önceliğimiz namağlup serimizi devam ettirmek için öncelikle kaybetmemek.

Yani en azından beraberlik hem puan almamızı, hem de namağlup unvanımızı kaybetmemiz için gerekli.. Sonrasında tabi ki mümkünse galip gelip hem 4. garanti etmek,  hem de puan rekorumuzu daha üst seviyelere çıkarmak..

Evet! Ligde kaldı 4 maç ve her maçımız çok değerli.. Bu zorlu yolda bu hafta konuk edeceğimizi Beşiktaş maçında alınacak galibiyet çok şey değiştirecektir. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.