TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dr. Gökhan Gündoğdu Sanat Müzesi açıldı

Sanata ve sanatçıya verdiği değer ile bilinen Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’nun kendi adını taşıyan Dr. Gökhan Gündoğdu Eğitim ve Sanat Müzesi, Gündoğdu Vakfı binasında bulunan Gündoğdu Koleji’nde ünlü sanatçıların da katıldığı görkemli törenle Adanalı sanatseverlere kapılarını açtı.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2023 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2023 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Dr. Gökhan Gündoğdu  Sanat Müzesi açıldı

ADANA (İLKHABER) - Sanata ve sanatçıya verdiği değer ile bilinen Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’nun kendi adını taşıyan Dr. Gökhan Gündoğdu Eğitim ve Sanat Müzesi, Gündoğdu Vakfı binasında bulunan Gündoğdu Koleji’nde ünlü sanatçıların da katıldığı görkemli törenle Adanalı sanatseverlere kapılarını açtı. Ünlü DJ Can Güvercin, açılışta gösterdiği performansı ile büyük alkış aldı.

Dr. Gökhan Gündoğdu Eğitim ve Sanat Müzesi ülkemizin ünlü ressamlarının tablolarından oluşan eşsiz ve çok değerli eserleri Adanalılara kazandırdı. Müze her geçen gün yeni sanat eserlerini bünyesine katacak.

Dr. Gökhan Gündoğdu Eğitim ve Sanat Müzesi, sanatçıların ve sanatseverlerin büyük takdirini topladı. Sanatçılar, “Dr. Gökhan Gündoğdu’ya bizlere verdiği değer için ne kadar teşekkür etsek azdır. Özellikle bir eğitim yuvasında Gündoğdu Koleji içerisinde bulunan müze, öğrencilerin sanata olan yakınlığını daha da büyütecektir ve müze bu anlamda da çok önemlidir. Adana yeni bir müzeye kavuştu, hayırlı olsun.” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.