SON DAKİKA
Hava Durumu

Suriye'den Uluslararası topluma sert çağrı: İsrail Suriye'nin Güneyinden çekilsin

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Arap Birliği Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, uluslararası toplumu İsrail'in Suriye'nin güneyinden çekilmesi için baskı yapmaya çağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2025 23:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2025 00:03
Kaynak: İHA
Suriye'den Uluslararası topluma sert çağrı: İsrail Suriye'nin Güneyinden çekilsin

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Arap Birliği Zirvesi’nde yaptığı konuşmada, "Uluslararası toplumu, İsrail'e Suriye'nin güneyinden derhal çekilmesi için baskı yaparak yasal ve ahlaki taahhütlerini yerine getirmeye çağırıyoruz" dedi.Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Arap Birliği Zirvesi’nde yaptığı konuşmada, "Uluslararası toplumu, Suriye'nin haklarını destekleyerek, İsrail'e Suriye'nin güneyinden derhal çekilmesi için baskı yaparak yasal ve ahlaki taahhütlerini yerine getirmeye çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Eş-Şara, İsrail’in düşmanca genişlemesinin sadece Suriye'nin egemenliğinin ihlali olmadığını aynı zamanda tüm bölgede güvenlik ve barış için doğrudan bir tehdit olduğunu vurguladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.