TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uçağa bikiniyle binmek isteyen fenomene tepkiler dinmiyor

21 yaşındaki sosyal medya fenomeni Kine Chan, Brezilya’daki Navegantes Havalimanı’nda ilginç tarzıyla gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2023 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2023 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Uçağa bikiniyle binmek isteyen fenomene tepkiler dinmiyor

İBRAHİM BAYSAL

(İLKHABER) - 21 yaşındaki sosyal medya fenomeni Kine Chan, Brezilya’daki Navegantes Havalimanı’nda ilginç tarzıyla gündem oldu. Fenomen isim siyah bikini takımı, turkuaz peruk ve sandalet kombiniyle uçağa binmek istedi. Ancak güvenlikler kıyafetini değiştirmesi gerektiğini söyleyerek fenomen ismi uçağa almadı.

Fenomen ise o anları sosyal medya hesabından, “Bu hafta sonu çok sinir bozucu bir durum oldu” notuyla takipçileriyle paylaştı.

Sosyal medyada 600 bini aşkın takipçisi bulunan Chan olayı, “Bir etkinlik için Navegantes Havalimanı’nda Rebecca kostümüyle uçağa binmeye çalıştım. Geç kalabileceğimi zaten biliyordum, bu yüzden zaman kaybetmemek ve doğruca etkinliğe gidebilmek için giyindim. Üzerimdeki kıyafetin uygun olmadığı ve değiştirmem gerektiği söylendi. Bir etkinliğe gideceğimi açıkladım ama beni kabul etmediler” sözleriyle anlattı.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımın sonrasında Chan hayranlarından beklediği desteği göremedi. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, “Seni seviyorum ama bunun üzerine bir elbise giyebilir ve sonrasında kolayca çıkartabilirdin” yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Haklılar. Bu şekilde uçağa binemezsin” yorumunu ekledi.

Sosyal medya platformlarında sosyal medya fenomeni Kine Chan'e takipçilerinin tepkilerinin bununla kalmayıp, sürdüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.