TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü iller arası kısa fil yarışmasında birinci oldu

Milli Eğitim Bakanlığınca iller arasında düzenlenen '100. yıl ve eğitim' konulu kısa film yarışmasında, Mersin il Milli Eğitim Müdürlüğü hazırladığı 'Unutulmaz' adlı kısa film ile birinci oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2023 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2023 12:33
Kaynak: İHA
Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü iller arası kısa fil yarışmasında birinci oldu

100. yıla özel 'eğitim' temalı kısa film yarışmasının ödül töreni, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in de katıldığı törenle gerçekleştirildi. Törene, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile film ekibindeki öğretmen ve öğrenciler de katıldı.
'Unutulmaz' adlı film ekibini başarısından dolayı kutladığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, "Türkiye yüzyılına şevkle, geçmişten aldığımız değerleri büyüterek, azimle ulaşabiliriz. Mut ilçemizin Kurtuluş köyünde çekilen bu film çok anlamlı. Kurtuluş; muhtarı, imamı, genci ve yaşlısı el ele vererek oldu. Gayret ettik, gayret etmeye de devam edeceğiz. Bizim hikâyemiz kahramanlık dolu, bunu yaşatmak da biz eğitim liderlerinin asli vazifesidir. Tekrar ekibimi kutluyorum, gurur duydum. Ülkemiz için elimizden geleni yapacağız. Biz hedefe ulaşamasak da çocuklarımıza, gençlerimize yol açacağız, ortam hazırlayacağız. Başarılar, ödüller gelecektir. 'Unutulmaz' filmimizde de geçiyor ya 'Biz yapamasak da bir gün yapacak birileri çıkacaktır'. O birileri bizim çocuklarımız, bizim gençlerimiz. Önemli olan gayret içinde olmamız" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.