TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilere orman sevgisi aşılandı

Öğrencilere küçük yaşta orman sevgisi aşılandı. Anasınıfı öğrencilerine Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri bilgiler vererek, ormanların güzelliklerin anlattı. Kozan 100. Yıl İlkokulu Anasınıfı Öğrencileri Kozan Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti. Eğlenceli geçen etkinlikte, çocuklar hem eğlendi, hem bilgi aldı. Öğrencilere zaman zaman ormancıların telsizleri ile de konuşmalar yaptı. 

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2023 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2023 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Öğrencilere orman sevgisi aşılandı

Ahmet AKDENİZ

ADANA (İLKHABER) - Öğrencilere küçük yaşta orman sevgisi aşılandı. Anasınıfı öğrencilerine Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri bilgiler vererek, ormanların güzelliklerin anlattı.

Kozan 100. Yıl İlkokulu Anasınıfı Öğrencileri Kozan Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti. Eğlenceli geçen etkinlikte, çocuklar hem eğlendi, hem bilgi aldı. Öğrencilere zaman zaman ormancıların telsizleri ile de konuşmalar yaptı.

Öğrencilere küçük yaşta orman sevgisi aşılamak amacıyla, Kozan Orman İşletme Müdür Yardımcısı İsmail Keçe ve İşletme Müdürlüğü personelince, Kozan 100. Yıl İlkokulu anasınıfı öğrencilerinden oluşan 25 öğrenciye, her haliyle her rengiyle sağlık, güzellik ve zenginlik kaynağı olan ormanlarla ilgili, ağaç sevgisi, ormanların faydaları ve ormanların devamlılığını tehlikeye sokan orman yangınları konusunda bilgiler verildi.

Bilgilendirme ve bilinçlendirme amacıyla orman yangınlarına sebep olan etkenler hakkında da bilgiler paylaşıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.