TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmen atama takvimi ve branş dağılımı açıklandı: Başvurular yakında başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı, 2024 öğretmen atamaları için beklenen duyuruyu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla birlikte öğretmen adayları atamaya esas branş dağılımları, başvuru takvimi ve süreci öğrenmiş oldular. Detaylar için takipte kalın!

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 21:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 22:00
Kaynak: Haber Merkezi
Öğretmen atama takvimi ve branş dağılımı açıklandı: Başvurular yakında başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı, 2024 öğretmen atamaları için beklenen duyuruyu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla birlikte öğretmen adayları atamaya esas branş dağılımları, başvuru takvimi ve süreci öğrenmiş oldular. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fazla zaman kaybına tahammülümüz yok. Kısa zamanda atamayı bakanımız açıklayacaktır" dedi.

öğretmen atamaları branş dağılımı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, daha önce yaptığı açıklamada, atama sayısı ve branş bazında kontenjan dağılımlarının pazartesi günü açıklanacağını belirtmişti. Öğretmen atamalarında, MEB'in ihtiyaçları doğrultusunda branş dağılımları belirleniyor ve atama takvimi netleştikten sonra başvurular alınacak.

öğretmen atamaları branş dağılımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından, öğretmen atamaları takvimi ve kontenjan sayılarına ilişkin detaylar heyecanla bekleniyor. Atama sürecinin başlamasıyla birlikte, Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden başvuru kılavuzu ve detaylı bilgiler yayınlanacak.

Öğretmen adayları, atama süreci ve branş dağılımları hakkında güncel bilgileri takip ederek başvuru sürecine hazırlanabilirler

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.