TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okuma Bayramı görsel şölene dönüştü

İsmail Hazar ilkokulu 1-I sınıfının okuma bayramı şölen havasında gerçekleşti. Minik öğrenciler, okuma bayramında sergiledikleri performanslar ve birbirinden güzel gösteriler ile konferans salonunu dolduran anne-babalara ve öğretmenlerine gurur dolu anlar yaşattılar.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2023 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2023 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Okuma Bayramı görsel şölene dönüştü

Tevfik DİNÇKALMIŞ

ADANA(İLKHABER)-İsmail Hazar ilkokulu 1-I sınıfının okuma bayramı şölen havasında gerçekleşti. Minik öğrenciler, okuma bayramında sergiledikleri performanslar ve birbirinden güzel gösteriler ile konferans salonunu dolduran anne-babalara ve öğretmenlerine gurur dolu anlar yaşattılar. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Başarılı miniklerin okuma bayramında bir konuşma yapan sınıf öğretmeni Sevde Yılmaz, “Bugün sevgili yavrularımızın küçük yürekleriyle çok büyük işler başardıklarını gösteren ve onların gelecek yaşantıları arasında unutulmaz olacak olan okuma bayramı için birlikteyiz. Bugün bizlere bu gösteriyi sunacak öğrencilerimiz okula ilk başladıklarında okumayı yazmayı bilmiyorlardı. Ama bugün  göreceğiz ki her birisi artık kendilerini ifade edebilecek kadar yazabiliyorlar ve önlerine çıkan engelleri aşacak kadar da okuyabiliyorlar. Bugün küçük yavrularımızın sunacakları gösteriler, kendilerinin ne kadar özgüven içinde yetiştiklerini bize gösterecekler. Bu yıl bizlere bu heyecan ve mutluluğu yaşatan minik yüreklere, bizimle daima yanımızda olan siz değerli velilerime, okul içerisinde ihtiyacımız olduğunda yardımlarını bizden esirgemeyen Okul Müdürümüz Bayram Geyik’e,  müdür yardımcımıza, sınıf temsilcilerim Yasemin Şamat’a ve Elif Candan’a teşekkür ediyorum” dedi.

İsmail Hazar İlkokulu Müdürü Bayram Geyik Miniklerin görsel şölene dönüşen okuma bayramında yaptığı açıklamasında;  2022-2023 eğitim- öğretim yılı elle tutulur, gözle görülür meyvelerini bugün bu sevgili öğrencilerimiz bizlere sunacaklardır. Programda  emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir annenin bebeğinin ilk adımını görmek gibi mutluluk verici olan, sene başında bir harfi bile bilmeyen çocukların, sene sonunda kitaplar okumasıdır. Bunun içindir ki; çok mutluluk vericidir ilkokul öğretmeni olmak” dedi. Hazırlanan program boyunca oldukça başarılı bulunan minikler ayakta alkışlandı. Sınıf öğretmeni Sevde Yılmaz okuma yazma öğrenen öğrencilerine okuma belgesi ve madalyalarını verdi.

Usta oyunculara taş çıkartan minikler görevlerini başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşadılar. Unutulmaz görüntülere imza atan minik yavrular gösterileriyle salonu dolduran anne ve babalarını duygulandırdılar.  Sahneyi çiçek bahçesine dönüştüren minik öğrenciler performanslarıyla ailelerine adeta görsel şölen izlettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.