TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğitimci Şen dualarla aday adayı oldu

Eğitimci Eşref Şen, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Başvurunun ardından Şen ve beraberindeki kişiler dualar okudu.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Eğitimci Şen dualarla aday adayı oldu

Mehmet Emin Akçay

ADANA (İLKHABER)-Eğitimci Eşref Şen, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Başvurunun ardından Şen ve beraberindeki kişiler dualar okudu.

 2023 Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi aday adaylığı başvuruları art arda yapıldı. Adaylık başvurusu yapanlardan biriside eğitimci Eşref Şen oldu.  AK Parti Adana İl Başkanlığı’nda milletvekili aday adaylığı için başvuran eğitimci Eşref Şen, kendisini destekleyenler ve partililere yönelik yaptığı konuşmaya, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ve son yaşanan sel felaketinde yaşamlarını yitirenlere başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

“Allah ülkemize bir daha böyle felaketler yaşatmasın” diyen Şen, hizmet için aday olduğunu belirterek, ““Sayın İl Başkanım, Partimizin değerli yöneticileri ve kıymetli hemşehrilerim hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Şeref verdiniz.  Çok kıymetli dostlarım, bildiğiniz gibi 6 Şubat ta meydana gelen deprem, 11 ilimizde ve 200’e yakın yerleşim yerinde ağır hasar ile yıkıma neden olan asrın felaketinde, ardından da sel felaketinde kaybettiğimiz kardeşlerimize Allah’tan rahmet; yakınlarına, ülkemize ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Rabbim daha büyük afetlerden korusun. Rahmetli olan kardeşlerimiz için Fatiha okuyarak ölmüşlerimize gönderelim geride kalan vatandaşlarımıza da sabırlar diliyorum inşallah hep birlikte yaralarımızı sarıp felaket yaşayan illerimizi ivedilikle ayağa kaldıracağız Devletimiz büyük ve güçlüdür kimsenin şüphesi kalmasın” ifadelerini kullandı.

Şen konuşması arasında depremde ve sellerde yaşamlarını yitirenler için kendisini destekleyenler ve partililerle birlikte dua okudu. Yaptığı duanın ardından konuşmasına devam eden AK Parti Adana milletvekili aday adayı Eşref Şen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında  yer almaktan onur ve gurur duyduğunu belirterek,“ Çok kıymetli hemşehrilerim bildiğiniz üzere 14 Mayıs Pazar günü ülkemiz önemli bir seçime gidecektir. Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye’nin yüzyılı açısından önemli olan bu seçimde Adana AK Parti Milletvekili Aday Adayı olarak başvurumu gerçekleştirdim. Bu kutlu davada Dünya liderinin yanında yer almak onunla birlikte yürümekten onur ve gurur duyuyoruz.  Rabbim hayırlara vesile kılsın. Biz biriz beraberiz. Biz birlikte güçlüyüz. Hep birlikte güçlü Türkiye’yiz” dedi.

Adaylık başvurusunun ardından şair Arif Nihat Asya’nın ‘Biz kısık sesleriz’ isimli dua şiirini okuyarak herkesi duygulandıran Şen, “Memleketim ve ülkeme hizmet etmek için aday adayı oldum” şeklinde konuştu

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.