TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 güne başvuru yapan 400 TL’sini geri alacak! Sakın iadenizi kaçırmayın

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine özel fırsatlar devam ediyor! Bankanın son kampanyasıyla banka kartı sahiplerine 400 Türk Lirası para iadesi sunulacak. Bu avantajlı fırsattan yararlanmak için 15 gün içinde başvuru yapmak gerekiyor. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 22:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 22:00
Kaynak: Haber Merkezi
15 güne başvuru yapan 400 TL’sini geri alacak! Sakın iadenizi kaçırmayın

Ziraat Bankası müşterileri için heyecan verici bir fırsat kapısı aralıyor! Bankanın son kampanyasıyla, 15 gün içinde başvuru yapacak olanlara 400 Türk Lirası tutarında para iadesi yapılacak. Bankalar arasındaki rekabetin hız kesmeden devam ettiği günlerde Ziraat Bankası, müşterilerine özel avantajlar sunmaya devam ediyor. 

Son açıklamaya göre, Ziraat Bankası bankkart sahipleri bu kampanyadan yararlanarak 400 Türk Lirası para iadesi kazanabilecekler. Bu fırsatı kaçırmamak için başvuruların zamanında yapılması gerekiyor. Kampanya detayları için bankanın resmi kanallarından bilgi alabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI BANKKART KAMPANYASIYLA 400 TL’YE VARAN PARA İADESİ!

15 güne başvuru yapan 400 TL’sini geri alacak! Sakın iadenizi kaçırmayın 2

Ziraat Bankası müşterilerine özel bir fırsat sunuyor! Bankanın market kampanyası kapsamında, 15-30 Nisan 2024 tarihleri arasında Bankkart ile yapılacak alışverişlerde 750 Türk Lirası ve üzeri harcamalarda 40 Türk Lirası, toplamda ise 400 Türk Lirası Bankkart Lira kazanma şansı sunuluyor.

Bankanın açıklamasına göre, kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden veya MARKET yazıp 4757’ye SMS göndermek gerekiyor. Kampanyaya katılan müşteriler, belirtilen tarihler arasında anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinde Bankkart ile yapacakları 750 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerde her bir işlem için 40 Türk Lirası tutarında Bankkart Lira kazanabilecekler.

Kampanyaya katılmak için alışveriş öncesinde katılımın sağlanması gerektiği belirtilirken, işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan yapılması gerektiği vurgulanıyor. Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerde sadece ilkinin kampanyaya dahil edileceği ifade ediliyor. E-ticaret işlemlerinin kampanyaya dahil olmadığı da önemle belirtiliyor.

Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liraların, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yükleneceği bildirilirken, bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarının 400 Türk Lirası olduğu belirtiliyor. Kampanya detayları için bankanın resmi kanallarından bilgi alınabilir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.