TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ABD'de petrol ve doğal gaz sondaj kuleleri sayısında düşüş devam ediyor

ABD'de faaliyet gösteren petrol ve doğal gaz sondaj kule sayısı, önceki haftaya göre 7 adet azalarak 656 adede düştü. En büyük havza olan Permian'da ise sondaj kule sayısı değişmeyerek 313 adet olarak kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
ABD'de petrol ve doğal gaz sondaj kuleleri sayısında düşüş devam ediyor

ABD'de petrol ve doğal gaz sondaj kulelerinin sayısında bir haftalık dönemde yaşanan değişiklikler açıklandı. Enverus Drilling Info tarafından paylaşılan rapora göre, 3 Nisan itibarıyla petrol ve doğal gaz toplam kule sayısı önceki haftaya göre 7 adet azalarak 656 adet seviyesine geriledi. Bu dönemde petrol sondaj kule sayısı değişmeyerek 538 adet olarak kaydedilirken, doğal gaz kule sayısı ise 8 adet düşüşle 117 adet seviyesine geriledi. Ayrıca, bir adet petrol ve doğal gaz ortak sondaj kulesi de sayıya eklendi.

GEÇEN YILIN AYNI DÖNEMİNE GÖRE ABD'NİN PETROL SONDAJ KULESİ SAYISI DÜŞTÜ

Geçen yılın aynı dönemine göre petrol ve doğal gaz toplam kule sayısı 182 adet daha az olarak belirlendi. Karada bulunan sondaj kule sayısı ise 8 adet düşüşle 628 olurken, açık sularda 1 adet artışla 27 adet ve iç sularda değişmeyerek 1 adet olarak açıklandı.

ABD'nin en büyük havzası olan Permian'da ise sondaj kule sayısı değişmeyerek 313 adet olarak kaydedildi. Bu veriler, ABD'deki petrol ve doğal gaz endüstrisindeki faaliyetlerdeki mevcut durumu göstermektedir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.