TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AHL Pay, Türkiye'de adrese teslim fiziki altın ve gümüş satışına başladı

Ahlatcı Holding'e bağlı AHL Pay, Türkiye'de adrese teslim fiziki altın ve gümüş satışlarında bir ilke imza atarak kullanıcılarına mobil uygulama üzerinden hizmet sunmaya başladı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2024 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2024 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
AHL Pay, Türkiye'de adrese teslim fiziki altın ve gümüş satışına başladı

Ahlatcı Holding'e bağlı olan AHL Pay, Türkiye'de adrese teslim fiziki altın ve gümüş satışına başladığını duyurdu. Şirket, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Elektronik Para Kuruluşu lisansıyla faaliyetlerini sürdürüyor ve bu alanda bir ilki gerçekleştiriyor.

AHL Pay markası altında hizmet veren Ahlatcı Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri AŞ, Türkiye'de adrese teslim fiziki altın ve gümüş satışına başlayan ilk lisanslı finans kuruluşu oldu. Mobil uygulama üzerinden yapılan satın alımlarda, kullanıcıların belirttiği adrese sigortalı olarak teslim edilen ürünler arasında gram altın, Cumhuriyet altını, külçe altın ve gram gümüş gibi seçenekler bulunuyor.

AHL Pay Genel Müdürü Enver Çetin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, birçok banka ve elektronik para kuruluşunun gündeminde olan adrese teslim fiziki altın ve gümüş satışı konusunda AHL Pay'ın ilk uygulayan finans kurumu olduğunu belirtti. Çetin, Ahlatcı Holding'in destekleriyle bu hizmeti sunduklarını ve Türkiye'nin dört bir yanına sigortalı olarak ürün ulaştırdıklarını ifade etti.

Ayrıca, Çetin, AHL Pay'ın diğer online satış platformlarına kıyasla daha uygun fiyatlar sunduğunu ve ödeme altyapısıyla maliyetleri azaltarak satış fiyatlarını piyasaya göre daha rekabetçi hale getirdiklerini vurguladı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.